Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 43. týden (23.10.2017 - 29.10.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Partnerské záležitosti moc neprožívejte. Dopadlo by to tak, že vy byste se trápili, zatímco miláček by si užíval normální ničím nerušené pohody.

Býk

Neustále se vás vyptává na vaše předchozí vztahy. Hlavně nechce věřit, že jste svými city neplýtvali a že jste měli podstatně méně partnerů než jich měl on...

Blíženci

I když vám připadá, že je mladý a nezkušený, chránit ho nemusíte. Když ho budete z povzdálí pozorovat, budete sami překvapení energií, s níž se o sebe postará.

Rak

Než začnete na miláčka vrčet, že vám vybral pokladničku, vzpomínejte. Je docela možné, že si peníze vzaly děti, které nutně potřebovaly nějaké drobnosti do školy.

Lev

Zásadní životní zkušenosti sbírá na každém kroku. Kdyby se náhodou stalo a on narazil na exekutora, měli byste mít starost spíše o exekutora, než o svého Berana...

Panna

Neustále mluví o tom, jak se věnuje práci. Vy máte sice pocit, že se na své zaneprázdnění jen vymlouvá, ale protože důkazy nemáte, rozhodnete se, že budete raději mlčet.

Váhy

Počítejte s tím, že to, co si domluvíte, bude taky platit. Velmi vás potěší Beran, který prohlásí, že vy dva přece nic sepisovat nemusíte, protože mezi vámi stačí stisk ruky.

Štír

Usoudíte, že čas, který věnujete tomu, abyste mu něco vysvětlili, je zcela ztracený. Beran vás sice vyslechne, ale hned vám dá jasně najevo, že své názory ani kvůli vám nezmění.

Střelec

Jakmile má pocit, že se o vás nemusí snažit, ozvěte se nahlas s důrazně. Když s ním budete mluvit potichu a vlídně, bude mít pocit, že vás vlastně ani nemusí brát vážně.

Kozoroh

Když říká, že se vás tak trochu bojí, vůbec nepřehání. Řeči o vaší náročnosti na všechno, co se ve vašem životě ocitne, vás předchází, a Beran se upřímně bojí, jak obstojí...

Vodnář

Zatímco na začátku týdne jedete oba naplno a problémy nemáte, o víkendu vaše výkonnost rychle upadne. Berte to tak, že si tělo i mysl říkají o odpočinek, který už opravdu potřebujete.

Ryby

Cena, kterou pro něj máte, je neobyčejně vysoká. Nahlas vám to nepřízná ani na mučidlech, ale kdybyste mohli nahlédnout do jeho srdce, velice by vás to potěšilo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA