Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 44. týden (30.10.2017 - 5.11.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně se nehádejte kvůli tomu, čí přání a čí požadavky jsou aktuálně důležitější. Když nevíte, čemu dát přednost, spolehněte se na signál shůry a normálně si hoďte korunou.

Býk

Zklamání v lásce vám v jeho případě nehrozí. Beran patří k lidem, kteří svou lásku umí dát najevo, a vy zase k těm, kteří takové signály umí skvěle zpracovat a oplatit.

Blíženci

Když miláček přijde s tím, že o vás slyšel pomluvy a vyžaduje vysvětlení, hlavně se nenechte vyvést z míry! Stačí, když mu řeknete, že vy jste o něm taky slyšeli pomluvy a žádné vysvětlení nevyžadujete...

Rak

Na romantickou procházku ho sice vytáhnete, ale bude to dřina. K vašemu údivu pak ale sám uzná, že to z vaší strany byl vlastně docela dobrý nápad a že byste to měli dělat častěji.

Lev

Teď se hraje o to, jak bude vypadat váš vztah v budoucnu. Stůjte si na svém i ve chvíli, kdy vás budou všichni ostatní přesvědčovat, že správnou cestou je kompromis.

Panna

Seznámíte se se spoustou zajímavých lidí. Nakonec však zkonstatujete, že je s nimi sice legrace, ale vy dva spolu se bavíte přece jen daleko lépe.

Váhy

Jde vám hlavně o to, aby řeč nestála. Hrozí však nebezpečí, že budete mluvit o všem možném, ale k tomu, co je opravdu podstatné, se nějak nepropracujete.

Štír

Nabídku na zásadní životní změny ještě zvažte. To, co se vám momentálně zdá jako něco naprosto nepředstavitelného, se může ukázat jako šance, která otevírá další životní etapu.

Střelec

O tom, že by váš vztah mohl zůstat v utajení, můžete leda tak snít. Pozorují vás mnohé zvědavé oči, a to, co zjistí, si rozhodně nenechají pro sebe.

Kozoroh

Hlavně nepropadejte zbytečné panice! Když nemluví, nemluví proto, že si chce v tichosti probrat nějaké důležité věci a pak vás seznámit se závěry, k nimž dospěl.

Vodnář

Na otázky, které padají ohledně vašeho minulého milostného života, mu odpovídat opravdu nemusíte. Když zjistí, že se nic nedozví, jeho úcta k vám paradoxně ještě stoupne.

Ryby

Na dlouhé sportování vás opravdu neužije, ale ke kratší akci byste se měli nechat zlákat. Tělesný pohyb vám udělá moc dobře a navíc vám oběma zajistí i dobrou náladu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA