Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (11.9.2017 - 17.9.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně se nenechte svést kolegou, kterého z jiné než pracovní stránky neznáte. Jeho povahové rysy, které se vám v práci jeví jako kladné, by se vám po chvíli, kdy budete v osobním kontaktu, zamlouvat přestaly. Rande s ním by byla jedna velká nuda. Zbytečně byste s ním ztráceli čas a čekali na vhodnou záminku, která by vám umožnila co nejrychlejší odchod domů.

Býk

Zklamání v lásce máte za sebou už pár, a proto je zbytečné, abyste si svévolně přidělávali další. Když se kolem vás začne motat někdo, o kom je známé, že si ze zlomených srdcí dělá sbírku, hned ho odmítněte. Bude to pro něj nebývalé překvapení. Zároveň uvažujte, zda byste neměli dát šanci někomu, kdo jeho šarm sice nemá, ale zároveň vás miluje věrně a oddaně.

Blíženci

Zajímavá bude zejména středa. Venuše tvoří trigon se Saturnem ve vašem partnerském sektoru, což přinese nejedno překvapení. Vynikne však to, za kterým stojí váš miláček. Zatímco dosud nechtěl o nějaké vážnější podobě vztahu ani slyšet, teď sám začíná mluvit o svatbě, společném bydlení a podobných záležitostech. Navíc je jasné, že to myslí naprosto vážně!

Rak

To, že někoho milujete, ve vašem případě znamená, že do srdce vezmete i celou jeho rodinu. Problém je však v tom, že jeho blízcí mají pocit, že máte zlatý důl, a okamžitě vás zahrnou nejrůznějšími požadavky. Normálně byste takové lidi vyslechli, ale teď musíte být opatrní. Když jim dáte rázně najevo, že je sponzorovat nehodláte, bude to dobré jako pro vás tak, pro ně.

Lev

Když se rozhodnete, že něco nechcete, může se váš miláček třeba stavět na hlavu, a stejně mu to nic platné nebude. Vy si však dávejte pozor, abyste svou tvrdohlavostí a nechutí přijmout jiný názor nezazdili něco, co by vám mohlo být prospěšné. Když si celou záležitost ještě jednou promyslíte, bude to pro vás, pro vašeho partnera a nakonec i pro váš vztah velice příznivé.

Panna

S péčí, kterou projevujete svému miláčkovi, to raději nepřehánějte. Váš partner patří k lidem, co si na jakoukoliv pozornost rychle zvyknou a začnou ji brát jako novou normu. Když mu začnete podstrojovat výhradně jeho oblíbená jídla, zapomene na to, že byste si občas svůj oblíbený pokrm dali i vy. Nepouštějte pozice, protože pak hrozí, že se na ně už nikdy nevrátíte!

Váhy

Přijde na poměrně ostré diskuse ohledně vašeho oblékání. Zatímco miláček má pocit, že jste ve všem až vyzývavě přitažliví, vy máte pocit, že váš šatník zeje před začátkem nové sezóny div ne prázdnotou. Naštěstí mu dokážete vysvětlit, že se neoblékáte pro nikoho jiného, ale jen pro něj. Úplně pravda to sice není, ale vy máte při svém vysvětlování tak věrohodný výraz, že vám uvěří.

Štír

Úvahy o minulosti vašeho miláčka vám nejsou k ničemu. Tím, že získáte podrobný přehled jeho dosavadních partnerů, se sice probudí vaše žárlivost, ale na věci samé se nic nezmění. Zapomeňte na negativní emoce! Když za minulostí uděláte tlustou čáru a začnete ruku v ruce pracovat na nové podobě své budoucnosti, bude to po všech stránkách lepší.

Střelec

S údivem zjistíte, že váš dosud naprosto neproblémový miláček má i svou temnou stránku. Dojde vám to ve chvíli, kdy na podle vás naprosto nicotný podnět zareaguje výbuchem, který se svou razancí bude blížit atomové bombě. Vzápětí se vám sice omluví a vysvětlí, že se to už nikdy opakovat nebude - ale vy přesto máte pocit, že jste právě viděli něco, co jste vidět neměli.

Kozoroh

Když vám připadá, že miláček svým jednáním neguje všechno to krásné, co jste dosud zažili, nepropadejte panice. Z jeho strany jde o provokaci, která vás má vytrhnout z vašeho bohorovného klidu a která vás má přinutit, abyste se o jeho lásku opět začali ucházet a snažit. Vezměte mu vítr z plachet a udělejte to dřív, než bude na veškeré protiakce pozdě!

Vodnář

Velice příjemný bude pátek, kdy se Venuše ve vašem partnerském sektoru dostává do sextilu s Jupiterem. Miláček vás překvapí nejen pochopením pro vaše koníčky a záliby, ale i štědrostí, kterou v tomto směru prokáže. Než ho však za to začnete vychvalovat, chvíli počkejte. Je docela možné, že se tak velkoryse chová proto, abyste v nutném případě podpořili zase vy jeho.

Ryby

Náročný je zejména čtvrtek. Slunce ve vašem partnerském sektoru je v kvadratuře se Saturnem a vy máte pocit, že na vás miláček zbytečně tlačí přesně ve chvíli, kdy by se měl spíše stáhnout a dopřát vám přepych samostatného rozhodování. Pokuste se ho v jeho projevech zarazit, ale i pak počítejte s tím, že se vám to spíše nepodaří než podaří.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA