Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (10.7.2017 - 16.7.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně si nenechte namluvit, že se máte chovat jediným přijatelným způsobem, protože to jinak nejde. Znáte se a víte, že jakýkoliv pokus o potlačení vaší přirozenosti končí průšvihem! Jedinou výjimku může tvořit první setkání s rodiči vašeho aktuálního miláčka. Než je poznáte trochu víc, a odhadnete, co si můžete dovolit, chovejte tak, aby se vám ze společenského hlediska nic vytknout nedalo.

Býk

V pondělí máte skvělou šanci na nové a podstatně kvalitnější uspořádání svého citového života. Když partnera přitlačíte a vysvětlíte mu, že se musí rozhodnout, zda bude poslouchat své rodiče nebo vás, příjemné to nebude. Díky opozici mezi Sluncem a Plutem je však váš projev natolik přesvědčivý, že miláček pochopí, že nežertujete, a rozhodne se, že s tím musí něco udělat.

Blíženci

Páteční sextil mezi Merkurem a Jupiterem přinese do vašeho citového života to, čemu se říká nečekané štěstí. Najednou zjistíte, že miláčkovi už nemusíte své stanovisko k vašemu dalšímu společnému životu vysvětlovat, protože sám pochopil, o co vám jde. Teď je ještě potřeba, abyste to společně vysvětlili rodičům, kteří se musí smířit s tím, že váš život půjde jinudy, než by se jim líbilo.

Rak

Pokud v tomto týdnu slavíte narozeniny, máte se opravdu na co těšit. Miláček nehledá to, co by se líbilo jemu, ale vymýšlí dárek, jímž by udělal radost vám. Když ho uvidíte, můžete se radovat, protože pochopíte, že vás zná daleko víc, než jste si dosud mysleli. Odpusťte si své obvyklé stručné poděkování a dejte mu jasně najevo, že vás svým dárkem nejenom potěšil, ale i dojal.

Lev

Když miláčka přistihnete, jak se baví nebo jak telefonuje s někým, koho neznáte a o kom vám navíc nehodlá nic sdělit, nedávejte najevo žárlivost. Když chvíli vydržíte, sami zjistíte, že šlo o naprosto nevinnou záležitost, v níž se žádný útok na váš vztah neskrývá. Kdybyste nevydrželi a projevili se podle původního plánu, museli byste se omlouvat, což by příjemné nebylo.

Panna

Svou drahou polovičku sice milujete, ale to není důvod, abyste neustále jen ustupovali jejím požadavkům, zatím co na splnění těch vašich je pořád ještě čas. Pokud chcete ve vztahu zachovat alespoň trochu rovnováhy, musíte se za to, co chcete, bít energicky a možná i trochu bezohledně. Když partner zjistí, že se nedáte, rychle pochopí, že se musí chovat jinak, než dosud, a taky to udělá.

Váhy

Zdraví vás i vašeho miláčka se zásadně mění k lepšímu. Když vám lékař nabídne na doléčení lázně, nebo vám alespoň doporučí dovolenou s klidným a šetřícím režimem, neříkejte, že to nejde, ale uvažujte, jak to udělat, aby to šlo. Rodině vysvětlete, že letos o prázdninách budete fungovat v omezeném režimu, a začněte přemýšlet, kam spolu vyrazíte.

Štír

Zájem o váš soukromý život je obrovský! Zprvu každý den a později skoro každou hodinu můžete čekat někoho, kdo se více či méně zaobaleně zeptá, zda je pravda, že jste opět single. Když přikývnete, hned dostanete pozvání na nějakou akci, o které jste v životě neslyšeli. Nemusíte být vůbec geniální, abyste pochopili, že vás tam chtějí dát dohromady s někým, kdo si přirozenou cestou partnera najít nedokáže.

Střelec

Díky sextilu mezi Merkurem a Jupiterem, který vrcholí v pátek večer, dokážete výjimečně o svých citech mluvit tak, aby to nevypadalo, že si děláte legraci. Pokud máte někoho, koho neustále ujišťujete o své lásce, ale on přesto váhá, využijte šance a otevřeně si s ním promluvte. Když si nebudete ze svých citů utahovat, bude jeho reakce překvapivě vstřícná!

Kozoroh

Nezdá se vám, že už přišel čas, kdy byste měli přestat ustupovat a začít bojovat o svá práva? Pokud se ve vztahu debatuje o tom, že miláček něco nutně potřebuje, zatímco vaše stejně oprávněné požadavky se odsouvají až na později, je něco špatně. I když se hádáte neradi, musíte se ozvat a vysvětlit, že jste až dosud se zaťatými zuby ustupovali, ale dál už to jednoduše nejde.

Vodnář

I když jsou prázdniny, kdy by život měl být alespoň relativně snazší, ve vašem případě to nefunguje. Z práce chodíte unavení a na nějaký program, na který jste se ještě koncem června tak těšili, nemáte vůbec kapacitu. Naštěstí máte chápavého a navíc stejně naladěného partnera. Nikam vás nežene a vyloženě si užívá chvil, kdy můžete být spolu doma a harmonicky mlčet.

Ryby

Konečně se dočkáte vytoužené stabilizace partnerského vztahu. Sami nevíte, zda je to tím, že jste přestali svého miláčka hlídat, nebo tím, že je miláček podstatně víc doma. V každém případě se těšte na páteční večer. Proběhne pod vlivem Luny ve vašem znamení a postará se vám o zážitky, na které budete ještě o Vánocích vzpomínat s ruměncem na tváři.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA