Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (24.7.2017 - 30.7.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Proč chcete citové záležitosti hnát kupředu rychle v době, které přeje lví noblesa? Pokud jste si dosud mysleli, že člověk, kterého jste získali na první schůzce, je ten pravý, rychle zjistíte, že jste se mýlili. Když si ale dáte na čas a počkáte na neděli, které vévodí vášnivý sextil mezi Venuší a Uranem, pochopíte, že jsou věci, které si trpělivost nejen vyžadují, ale které za ni i stojí.

Býk

Pokud chcete s miláčkem probrat něco důležitého, a nutně potřebujete, aby vás nejenom poslouchal, ale i vnímal, počkejte s tím na středu. Planeta komunikace Merkur vstupuje do Panny, a vy se konečně dočkáte chvíle, kdy vás bude miláček brát vážně. Navíc dokonce pochopí, že na schválnosti a jedovatosti není čas. Vaše cíle jsou společné, a oba jich chcete dosáhnout co nejrychleji.

Blíženci

V pondělí jednejte s miláčkem jako s máslem! Venuše ve vašem znamení je v opozici se Saturnem, a váš miláček v náladě, kdy neopomene jedovatě komentovat všechno, co uděláte jinak, než by se mu zamlouvalo. Pokud vydržíte odolávat do večera a nedáte najevo nelibost, zasloužíte metál! Největší překvapení však nastane v úterý, kdy se hned po probuzení začne projevovat jako partner snů, s nímž je radost žít...

Rak

Užívejte si zaslouženého klidu a pohody. Pokud jste na dovolené, buďte rádi, že se o vás starají, a nic neřešte. Pokud jste doma a miláček přijde s tím, že byste se o víkendu měli vypravit k jeho rodičům nebo příbuzným, kde je potřeba uhasit nějaký požár, ozvěte se nahlas a důrazně. To, že si podobnými akcemi nehodláte kazit léto, mu ani nemusíte vysvětlovat, protože to pochopí sám.

Lev

Ve vašem případě platí, že Konec dobrý, všechno dobré. Hlavně se nenechte dostat do stavu, kdy byste si od začátku týdne s miláčkem vyjasňovali stanoviska a vzpomínali na všechno zlé, co jste si kdy udělali. Pokud dospějete k závěru, že mezi vámi sice byly neshody, ale teď je všechno v nejlepším pořádku a vy si rozumíte daleko víc, než v době, kdy jste spolu začínali, bude to lepší.

Panna

Merkur vstupuje do vašeho znamení a vy máte pocit, že je najednou na světě spousta důležitějších věcí, než láska. Pokud si však zachováte alespoň zbytek zdravého rozumu, pochopíte, že díky svému nasazení, nepochybné inteligenci a v neposlední řadě planetární podpoře můžete získat téměř všechno, ale když vám bude chybět láska, moc radosti z toho mít nebudete.

Váhy

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu, který tvoří Merkur s Uranem, se těšte na nečekanou nabídku, která ze strany vašeho miláčka padne. Dosud se váš životní souputník tvářil jako člověk, který žádnou citovou stabilitu nepotřebuje, ale najednou bude všechno jinak. Když řekne, že by chtěl společné soužití nebo rovnou svatbu, nemusíte překvapení předstírat, protože překvapení opravdu budete.

Štír

Maličkosti, které vám miláček přinese z práce, nebo přiveze z cest, mají opravdu sloužit jenom a pouze jako důkaz lásky, kterou k vám nepochybně cítí. Za dáreček poděkujte a náležitě ho pochvalte. Hlavně se ho neptejte, co zase provedl, že si to u vás tak žehlí. Urazil by se krutě a nadlouho - a vy byste navíc museli přiznat, že se urazil naprosto právem.

Střelec

Pokud jste dosud ještě pro svou lásku nepsali verše, je nejvyšší čas, abyste s tím začali. Otálet nesmíte! Když to nestihnete v pondělí a v úterý, kdy je Merkur ve Lvu, musíte si dát na další rok pauzu. Když však využijete pondělního trigonu mezi Merkurem a Uranem, vystřihnete báseň, která o upřímnosti vašich citů přesvědčí i člověka, jenž ničemu takovému zásadně nevěří.

Kozoroh

Nabídka na nový vztah je pro vás výzva! Dosud jste si léto představovali jako krásné období, kdy se nebudete na nikoho vázat a budete si jenom bezstarostně užívat. Teď si však uvědomujete, že byste tím mohli propást šanci u člověka, který je ve všech směrech výjimečný, a jehož si nechcete za žádnou cenu nechat utéct. Oželte nezávazné léto a rozjeďte lásku svého života!

Vodnář

Opět budete moc rádi, že vedle sebe máte právě svého miláčka. Jakmile se vám do cesty postaví nějaká překážka, okamžitě ho napadne, co udělat, aby ji zvládl rychle, efektivně a hlavně jednou provždy. Zajímavé to bude zvláště ve čtvrtek. Ve vašem partnerském sektoru se potkává Slunce s Marsem, a vy máte pocit, že je kvůli vám schopen dělat i zázraky.

Ryby

Merkura, který se ve středu časně ráno dostává do vašeho znamení, využijte k přemlouvání. Pokud potřebujete, aby vás miláček o víkendu někam doprovodil, neváhejte a začněte mu vysvětlovat, jak moc ho tam potřebujete. Nejdříve bude trochu oponovat, ale pokud budete ve frontálním útoku pokračovat, nakonec se vzdá a slavnostně vám slíbí, že s vámi opravdu půjde.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA