Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 22. týden (29.5.2017 - 4.6.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Jako člověk, který má skvělý smysl pro humor, nevidíte důvod, proč se nebavit a nesmát i v posteli. Dobrou náladu vám nikdo nebere, ale přesto byste měli respektovat svého miláčka. Zejména o víkendu hrozí, že si vaše slova vezme až příliš osobně a upřímně se na vás naštve. Vy se tak dostanete do situace, kdy o erotice nemusíte přemýšlet, protože po zbytek týdne žádná nebude.

Býk

Hlavně se musíte chovat tak, aby vám ani ten nejpřísnější pozorovatel nemohl nic vytknout. Týká se to zejména víkendu, kdy je Luna ve Vahách, což je pro vás průšvih. Na jakékoliv oslavě, kam se přimotáte, se určitě najde někdo, kdo se kolem vás začne točit. Se střízlivou hlavou byste ho odmítli, ale po pár skleničkách se vaše touhy vzedmou a vy se můžete pustit do nebezpečného erotického dobrodružství.

Blíženci

Využijte víkend, kdy se Luna pohybuje vaším sektorem romantických lásek, a kdy se můžete bez nejmenší výčitky svědomí vykašlat na všechno, co jste původně chtěli zvládnout. Když se místo práce, která vás nebaví a která vám nic pozitivního nepřináší, pomilujete ráno i večer, a kdy si chvilku na pomazlení najdete i během dne, zůstane sice všechno při starém, ale vy i miláček budete navýsost spokojení.

Rak

Dopřejte si chvíli, kdy budete sami k sobě upřímní! Pokud nechápete, co vás u partnera pořád ještě drží, nastal čas, abyste si tuto otázku konečně položili nahlas a s patřičným důrazem. Chvíle, kdy si uvědomíte, že vás sex s ním nebaví, a navíc vám člověk, který by vám měl být nejbližší, není v žádném směru oporou, moc příjemná nebude - ale pokud neproběhne, vy další etapu života neodstartujete.

Lev

Víkend od vás vyžaduje značnou porci vynalézavosti. Pro vylepšení erotického života stačí, když si uvědomíte, že o víkendu je Luna ve Vahách, kterým vládne Venuše, jež nade vše miluje sladkosti a sladké všeho druhu. Pokud miláčka pomažete čokoládou, určenou k malování na tělo, a pak ho labužnicky a bez jakéhokoliv spěchu olížete, můžete se těšit na erotiku nezapomenutelnou a neopakovatelnou!

Panna

Přiznejte si, že vás hříčky s lidmi, kteří se ucházejí o vaše erotickou i osobní přízeň, baví! Tím, že je nejdříve přitáhnete svou chladnou krásou a jednoznačně demonstrovanou zdrženlivostí, je trochu odradíte, ale když dáte najevo vášně, které se pod vaším zdánlivě ledovým zevnějškem skrývají, vzbudíte nejdříve zájem a potom nadšení. Musíte si však dát pozor, abyste to s první etapou nepřehnali a uchazeče o svou přízeň neodradili nadobro.

Váhy

Bez obav navrhněte, že v rámci víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, vyzkoušíte něco, co jste se dosud ostýchali jasně pojmenovat. Dech vám vyrazí miláček, který se nejenže nevyděsí, ale naopak navrhne ještě něco značně ostřejšího s tím, že po tom touží už od doby, kdy jste spolu začínali, ale protože vás nechtěl urazit, měl to za svůj nesplnitelný sen.

Štír

Vzhledem k tomu, že se Slunce pohybuje vaším sektorem vášní a sexu, jste v obou těchto oblastech na náležité výši. Sex vám navíc dělá neobyčejně dobře. Vzdor své obvyklé lenosti a milovanému rannímu spánku, se probouzíte tak, abyste se ráno ještě před odchodem do práce stihli pomilovat. Jde o příjemnou činnost, která vás na celý den nabije energií a navíc vám zaručí i skvělou náladu!

Střelec

Hlavně se nenechte připravit o roli skvělého erotického lídra, kterou ve vztahu s úspěchem už dlouho zastáváte! Přesto (nebo právě proto) byste však měli věnovat velkou pozornosti i tomu, co po vás vyžaduje váš miláček. Pokud má pocit, že byste se měli milovat častěji, neříkejte, že je v poslední době nějak při chuti, ale snažte se mu všestranně vyhovět.

Kozoroh

Touha vás většinou přepadne v hodinách, kdy máte zařezávat a na nic jiného než blaho svého zaměstnavatele nemyslet. O tom, co a kdy se s vámi dělo, musíte miláčka informovat. Díky tomu, že nezůstal v nevědomosti, se o víkendu vyhnete nepříjemnosti. Když po něm v sobotu pod vlivem konjunkce Venuše s Uranem zatoužíte, nedozvíte se, že nic nebude, protože jste si na něj po celý týden nevzpomněli.

Vodnář

Hrozí akutní nebezpečí, že budete mluvit, a až následně si uvědomíte, co jste vlastně řekli. Hrozí to zejména o víkendu, kdy se pod vlivem konjunkce Venuše s Uranem pustíte do nedomyšleného erotického dobrodružství. Dejte si pozor, abyste si svou novou známost nepřitáhli až na práh, a teprve tam zjistili, že stabilní partner, který měl odjet, je pořád ještě doma.

Ryby

Vaše touha po romantické erotice bude uspokojená sice až v neděli večer, ale zato způsobem, který se vám bude moc zamlouvat. Mars se totiž těsně po šesté dostává do Raka, a vy se můžete těšit na nápadité sexuální hry. Když navíc miláčka nenápadně nasměrujete do koupelny, zjistíte, že láska s vodou je daleko zábavnější, než jako obvykle v ložnici a nasucho.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA