Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 37. týden (11.9.2017 - 17.9.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Opět se přesvědčíte, že erotická komunikace je podstatně důležitější, než byste si mysleli. Když při ní maličko přitvrdíte, bude to všestranně užitečné. Svého partnera tím potěšíte a nabudíte, a sami se přesvědčíte, že máte ohledně erotiky skvělou slovní zásobu a navíc i vynikající nápady. Zvlášť krásný bude víkend, kdy je Luna ve Lvu a vy k neutahání!

Býk

Máte dojem, že v erotice vás velké štěstí nečeká. Když o vás někdo stojí, je to buď člověk, kterému sex vůbec nic neříká, nebo někdo, koho sami hodnotíte jako totálně nepravého. Možná by bylo lepší, kdybyste na tento týden touhu po navázání nových erotických vazeb vzdali. Když se spokojíte se svou oblíbenou hračkou, kterou jste si k tomuto účelu zakoupili a ještě ji pořádně nevyzkoušeli, bude to lepší.

Blíženci

Všechno závisí na správném načasování! Když budete hrátky odkládat až na pozdní večer, kdy už bude všechno hotovo, velký úspěch nečekejte. Partner bude buď spát, nebo ho ani nenapadne, že by se vám mohl a měl věnovat. Když se ale do pelíšku dostanete hned po zprávách, bude reakce naprosto jiná. Posléze dokonce nahlas uzná, že to byl z vaší strany ten nejlepší nápad, který jste v poslední době měli.

Rak

I když patříte k neskutečně romanticky založeným lidem, přehánět to nesmíte. To, že vás někdo vezme za ruku, berte v nejlepším jako důkaz přátelství. Kdybyste si chtěli počkat na lásku a z ní vyplývající erotický vztah, musíte vydržet do druhé říjnové dekády. Do vašeho sektoru romantiky se dostane Jupiter a vy se konečně dočkáte stavu, kdy nebudete muset uchazeče o svou přízeň lákat, ale kdy je naopak budete muset odmítat.

Lev

Hlavně si nemyslete, že se vám podaří všechno, co chcete. Rozumně se musíte chovat zejména o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení. Ve vlastním zájmu se pak vyvarujte alkoholu. Pod jeho vlivem byste mohli nepromyšleně dát šanci člověku, kterého byste se jinak nedotkli ani smetákovou tyčí. Pak byste sice zjistili, že to byl zásadní omyl, ale už by se s tím nedalo nic dělat.

Panna

Zkuste váš erotický život obohatit tím, že miláčkovi nabídnete masáž. Zpočátku bude mít pocit, že to není k ničemu, ale záhy pochopí, jak moc pozitivní dopad budou vaše doteky mít. Když na něj tak skvěle působí vaše naprosto korektní masáž, jen stěží si dokážete představit, jak krásné by to mohlo být ve chvíli, kdy se vaše fantazie rozjede na plné obrátky a kdy se vaše dotyky posunou k lehké nemravnosti...

Váhy

Vaše váhavost se zase jednou obrátí proti vám. Hrozí, že se ke dvěma lidem, kteří se v poslední době dělí o vaši postel, přidá třetí, který zmatek ještě dovrší. Zatím si užíváte jejích přízně a ničím nespoutaného sexu. Je vám však jasné, si hrajete s ohněm. Předem byste si však měli rozmyslet, co uděláte ve chvíli, kdy všechno vyplave na povrch, a kdy si budete muset vybírat.

Štír

Nezapomeňte partnerovi alespoň jednou denně říct, že vás přitahuje a že se těšíte na večer, kdy budete opět spolu. Partnera svou nebývalou sdílností a upřímností nejen překvapíte, ale i naladíte na večerní hrátky. Musíte si však dávat pozor, abyste z práce přišli buď včas nebo pokud možno ještě dříve, než obvykle. Když se vrátíte tak, že budete miláčka budit, moc velké nadšení pro jakoukoliv společnou aktivitu od něj čekat nemůžete.

Střelec

Když myslíte na sex, nemůžete pracovat. Když myslíte na práci, miláčkovi dojde, že se nesoustředíte na něj a buď se urazí, nebo naštve. V sobotu, kdy jste pod negativním vlivem konjunkce mezi Merkurem a Marsem navíc hrozí, že si všechno začnete vyjasňovat tam vehementně, že se u toho pohádáte. Než se do hádky vložíte, měli byste si však uvědomit, že tím na celý zbytek týdne totálně přerušíte veškerý váš erotický život - a to by byla škoda.

Kozoroh

Úvahy o tom, zda si do postele pustit svého bývalého partnera, jsou stále intenzivnější. Je vám jasné, že by to bylo super, protože v sexu vám to vždycky klapalo. Zároveň si uvědomujete, že byste se tím pro pár pěkných chvil připravili o veškerou svou duševní rovnováhu, kterou jste po vašem rozchodu opravdu namáhavě získávali. Musíte se rozhodnout, zda to chcete riskovat, nebo zda dáte přednost klidu. Počítejte s tím, že to lehké nebude.

Vodnář

O svých citech se bavit odmítáte a ohledně erotiky už vůbec mlčíte jako ryby. Vy máte za to, že miláček má na to, co se vám zamlouvá, přijít sám - a on nechápe, proč ho necháváte tápat v nevědomosti. Možná by bylo dobré, abyste se překonali a své priority alespoň naznačili. Bylo by to zajímavé, protože byste zjistili, že po tom, co chcete vy, touží i váš miláček.

Ryby

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem Slunce se Saturnem, se dostanete do situace, s níž si opravdu nebudete vědět rady. Miláček přijde s tím, že byste se měli milovat v kabince v obchodě s oděvy nebo na nějakém jiném podobném místě. Za jiných okolností by vás podobná aktivita lákala, ale teď musíte odmítnout. Pravděpodobnost, že by vás nachytali, je značně vysoká a ostuda, která by z toho vyplynula, víc než jistá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA