Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 44. týden (30.10.2017 - 5.11.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I v erotice byste měli mít jasno v tom, co vlastně chcete. Problém bude zejména s člověkem, který touží po lásce a stabilním vztahu. Vy byste si ve druhé polovině týdne sice velice rádi dopřáli nějaký románek, ale chápete, že s tímto člověkem to nepůjde. Chce buď vztah, nebo nic - a když mu vztah nedopřejete, odejde sice se slzou v oku, ale s hlavou hrdě vztyčenou.

Býk

Dalo by se říct, že máte podstatně více štěstí než rozumu. K nějakému úletu dojde, ale díky kombinaci vynikajícího načasování se nic neprozradí. Může za to patrně váš strážný anděl. Ten se postará, abyste akci zakončili a do plného pořádku se se svým spoluhříšníkem uvedli doslova minutu před tím, než se objeví někdo, kdo by si takové zjištění pro sebe rozhodně nenechal.

Blíženci

Váš akční rádius se vyloženě rozšiřuje! Erotické nápady máte i v momentech, kdy by něco takového nikoho jiného ani nenapadlo. Zatímco ostatní se na školeních učí a nasávají nové vědomosti, vy znaleckým okem hodnotíte své kolegy a vybíráte mezi nimi toho, s nímž byste mohli uskutečnit rychlý zálet. Nebojte se, bude jich podstatně víc, než si umíte představit!

Rak

Úspěch má pro vás nejrůznější podoby. Jeden z těch nejlepších přijde hned v pondělí nebo v úterý. Postará se o něj váš miláček, který vyloženě prosí, abyste ho alespoň na chvíli přestali lákat k milostným hrátkám. Po vašem milování je sice unavený a reálné existence v podstatě neschopný, ale když ho začnete hladit a jinak se ho dotýkat, stejně vám odolat (natož vás odmítnout) nedokáže.

Lev

Sami nevíte, zda je pro vás důležitější romantika, nebo zda dáte přednost tomu, abyste uspokojili potřeby, o které si žádná vaše tělo. Když si však toto náročné rozhodování necháte na pátek, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Saturnem, můžete se těšit na večer, kdy konečně prožijete chvíle, kdy budou obě tyto důležité složky vašeho života pokryty a vy budete všestranně spokojení.

Panna

Máte opravdu dojem, že váš zdravý rozum zvítězí i ve chvílích, kdy u všech jiných na celé čáře vyhrávají vášně? Nebuďte si tak příliš jistí! Nebezpečný je v tomto směru hlavně páteční večer. Energie úplňku v Býku nastupuje a vy chytáte erotické signály doslova ze vzduchu. Když nějaký takový přijde ve chvíli, kdy v sobě budete mít jenom pár kapek alkoholu, počítejte s tím, že zapomenete na své mravní postuláty a neodoláte.

Váhy

Jde o týden, kdy je to s erotikou velice zajímavé. Oba máte chuť, oba jste na milování vyloženě natěšení, ale přes veškerou snahu to ani jednomu z vás nevyjde. Když už situace bude vypadat po všech stránkách slibně, bude mít jeden z vás telefon, který bude nejenom důležitý, ale i patřičně dlouhý. Než ho jeden partner vyřídí, ten druhý usne. Navíc bude spát tak krásně, že ho nebude mít to srdce vzbudit.

Štír

I když patříte k lidem, kteří se velmi rádi připravují na všechny životní alternativy, tentokrát to raději nepřehánějte. Jakmile váš miláček pochopí, že si pro případ, že by vás opustil, připravujete citovou i erotickou zálohu, naštve se skutečně a nepředstíraně. O vašem charakteru se nevyjádří ani trochu lichotivě. Navíc vám jasně dá najevo, že s vámi končí a zpátky se vrátit nehodlá.

Střelec

S bývalými milenci je problém. To, že by mohli o vztahu, který mezi vámi kdysi byl, mlčet, je vůbec nenapadne. Čím víc jim říkáte, že byste si ho přáli, tím víc budou ve společnosti vašich kamarádů pronášet erotické narážky, které mají naznačit, že váš vztah nebyl zdaleka tak nevinný, jak se jim snažíte namluvit. Kdybyste mávli rukou, nechali ho mluvit a nic nevysvětlovali, ztrapnil by se sám a vy byste měli klid.

Kozoroh

Na to, že by se kolem vás točil člověk, který v životě i v erotice ví, co chce, a taky si o to umí říct, zapomeňte. K milostným hrátkám vás bude lákat tak rafinovaně, že nebudete vědět, zda své nabídky pronáší v rámci společenské konverzace, nebo zda je myslí vážně. Kdybyste mu však zkusili své služby nabídnout stejným způsobem, mohli byste se do postele dostat daleko rychleji, než si umíte představit.

Vodnář

To, že vás někdo pozve na večeři nebo na nějakou jinou akci, ještě neznamená, že vás to k něčemu zavazuje. Uděláte moc dobře, když si v tomto směru nastavíte parametry dřív, než se kvůli dalšímu průběhu večera pohádáte. Pokud se vám s dotyčným do postele chce, nestojí vám nic v cestě - a dokonce se dá předpokládat, že to bude super. Kdyby se vám ale nechtělo, jasně to řekněte a žádnou další diskusi už nepřipusťte.

Ryby

Celé dny řešíte rozpor mezi láskou a sexem. Vztah, který nyní prožíváte, vnímáte jako téměř dokonalý a je vám v něm dobře. Když si však vzpomenete na svého bývalého partnera, jemuž jste nemuseli vůbec nic vysvětlovat, a on přesně věděl, co potřebujete, je vám skoro smutno. Zatím svému novému partnerovi pořád ještě v tomto směru dáváte šanci, ale v hloubi duše už nějak tušíte, že to nebude ono...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA