Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 45. týden (6.11.2017 - 12.11.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pro zkvalitnění svého erotického života můžete udělat opravdu hodně! Je jen potřeba, abyste si zašli do lékárny nebo do sex-shopu a vybrali ten správný lubrikační gel. Když miláčkovi jeho použití navrhnete poprvé, počítejte s tím, že se bude dívat trochu nedůvěřivě. Po akci pak pochopí, že jste svůj sexuální život právě převedli na vyšší level, a bude nadšený!

Býk

Svého partnera velice překvapíte. Využijete energie Venuše, která se v úterý dostává do vašeho parnaského sektoru, a konečně se začnete chovat tak, abyste si to v posteli opravdu užili. Miláček bude vaší otevřeností nadšený, protože vás v takové podobě dosud nezná. Jasně mu řeknete, co ke své spokojenosti potřebujete, a v případě potřeby mu povedete i ruku. Bude to vynikající!

Blíženci

Zajímavé bude zejména pondělí. Kombinace Luny ve vašem znamení a Venuše ve Vahách vytvoří den, kdy je na všechno jiné než na lásku a erotiku škoda času. K uspokojení potřebujete především lásku a značnou porci mazlení. Musíte vědět, že sex není pro vašeho miláčka jen prostředkem k vybití přebytečné energie, ale že je to most, který vás dva spolehlivě spojuje.

Rak

Inspiraci pro své erotické zdokonalení čerpejte všude, kde se dá. Když objevíte film, který vás v tomto směru osloví, neváhejte ani minutu a ještě jednou si ho i s miláčkem prohlédněte. Stejně tak by měla fungovat i literatura. To, že jste dosud spolu erotické knížky nestudovali, protože jste se tak trochu styděli, ještě neznamená, že nemůžete využít Venuše, která se v úterý dostává do Štíra, s konečně s tím začít.

Lev

Kombinace Slunce a Venuše ve Štíru pro vás bude dost náročná. Uvědomte si, že miláčkovi při ní půjde spíše o jednoduchý až trochu zvířecí sex, než o nějaké vynalézavé rafinovanosti. Na vědomí by to měly vzít zvláště dámy. Když se rozhodnou, že svého partnera přilákají krásným prádlem, bude z toho totální debakl. Partner z nich spodní prádlo doslova serve a jeho krásu ani nezaregistruje.

Panna

Jde o týden, kdy vám sex bude překvapivě chutnat ráno. Pak si můžete vybrat, zda budete riskovat hodně, ale hodně pozdní příchod do práce, nebo zda se na miláčka ráno pro jistotu ani nepodíváte. V každém případě to však bude zajímavé. Vy se budete snažit za každou cenu dostat pokud možno nenápadně z postele, zatímco miláček se vás tam bude snažit za každou cenu a těmi nejrafinovanějšími způsoby udržet.

Váhy

Investice do půvabu se vyplatí podstatně víc, než si umíte představit. Změňte vůni a uvidíte, jak bouřlivě na ni bude miláček reagovat. Z ryze praktických důvodů by však bylo lepší, kdybyste svou parfémovou premiéru odložili až na páteční večer. Luna bude ve Lvu, což zaručí, že budete umět svou novou erotickou přitažlivost náležitě prezentovat. Navíc budete mít oba dost času, protože do práce vstávat nemusíte.

Štír

Opět se přesvědčíte, že v erotice se rafinovanost a vynalézavost cení daleko víc, než ohnivé výkony. Vsaďte na svádění mlčením! Telefonní hovor, který se bude sestávat z náznaků a rafinovaných pauz vzruší vašeho miláčka podstatně víc, než kdybyste mu naplno popsali všechno, co s ním hodláte dělat. Vyzkoušejte a uvidíte, jak budete účinností této pro sebe nezvyklé taktiky překvapení...

Střelec

Při koupání ve dvou si musíte dávat pozor - zejména při vylézání z vany. To, že se vám po intenzivním mazlení mohou skoro až podlamovat kolena, ještě neznamená, že můžete riskovat stav, kdy si je rozbijete. Bude lepší, když si erotické hrátky rozplánujete tak, že byste začátek uskutečnili pod sprchou a na zbytek se pak přesunuli do ložnice. Tam je to přece jen pohodlnější a bezpečnější.

Kozoroh

Hlavně od nového partnera nečekejte stejné ohňostroje vášní, jaké jste zažívali s jeho předchůdcem. Počítejte s tím, že se nový miláček ostýchá a ještě neví, jak se má ve vaší společnosti chovat. Můžete mu sice vysvětlovat, že se není čeho bát a že se ve vaší společnosti může otevřít, ale on vám stejně věřit nebude. Je potřeba, abyste přestali mluvit a nechali ho, aby vaše kvality odhalil sám.

Vodnář

Při Slunci ve Štíru, k němuž se v úterý navíc přidává i Venuše, vám na sexu celkem moc nezáleží. V pracovní části týdne vám to problémy dělat nebude, protože i jinak hodně vášnivý miláček je na tom venkoncem stejně. Když se ale přiblíží víkend, měli byste se zamyslet, co uděláte. Kdybyste se rozhodli, že si v sobotu na miláčka udělali čas, získali byste na tom oba. Vám milování udělá moc dobře a partner si alespoň nebude myslet, že mu zahýbáte.

Ryby

Když miláček působí v posteli tak trochu nejistě, není chyba ve vás. Všechno má svůj naprosto logický důvod. Kdybyste se ho zeptali, řekl by vám, že o vaší náročnosti a vysokých erotických potřebách slyšel od společných známých tolik, že má skoro strach, zda vám vyhoví. Vy byste mu zase řekli, že to jsou řeči, které nemusí brát vážně, protože s pravdou nemají nic společného.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA