Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 31. týden (30.7.2018 - 5.8.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, zda váš erotický život bude či nebude poznamenán nudou, je jenom vaše věc. Pokud chcete tomuto nemilému stavu předejít, musíte se sami snažit. Základ je v otevřené a velmi upřímné komunikaci. Je však potřeba, abyste miláčkovi jasně řekli, co chcete a co vám v oblasti sexu udělá radost. Miláček bude nejdříve překvapený, ale pak uzná, že je to vlastně docela dobrý nápad.

Býk

Na to, že byste se milovali v přírodě, zapomeňte. Váš partner o něčem takovém nechce slyšet a dobře dělá. Nezkoušejte a hlavně ho nepřemlouvejte. Týká se to zejména čtvrtka, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Uranem ve svém znamení. V návalu vášní jste schopní miláčka položit přesně do mraveniště a pak se divit, že se mu to nelíbí. Neriskujte tam, kde to není opravdu nutné!

Blíženci

To, že sex po ránu chutná nejlépe, vás nepřekvapujte. V tomto týdnu se však váš miláček ráno opravdu vytáhne! V posteli vás bude zdržovat pod nejrůznějšími rafinovanými záminkami. Pokud jste na dovolené, může vám to být jedno. Přijdete maximálně o snídani. V pracovním procesu se však na vás nikdo vlídně a chápavě dívat nebude. Tam byste riskovat neměli.

Rak

Hlavně v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází velice kontaktními Rybami, byste se měli chovat rozumně. Na všech akcích, kterých se zúčastníte, si dávejte pozor na alkohol. Jakmile si dáte jen o trochu víc, než je zdrávo, máte se sklon začít chovat velice něžně ke každému, kdo je při ruce. Těm, po kterých se vinete, by se to nepochybně líbilo, ale váš partner by nadšený nebyl...

Lev

Jde o týden, kdy byste se měli věnovat zejména erotickým masážím. Neříkejte, že na nic takového nemáte talent. Talent totiž nepochybně máte. Je jen potřeba, abyste se překonali a miláčkovi něco takového nabídli, nebo ho o takovou službu požádali. Pro vás i pro něj to bude premiéra. Bude však tak zdařilá, že oba zatoužíte po co nejdřívější repríze.

Panna

Seznámení, která proběhnou v pondělí a v úterý pod vlivem Venuše ve vašem partnerském sektoru, se dají bez přehánění označit jako osudová. Konečně objevíte člověka, kterého chcete stejně intenzivně do života i do postele. Bude to pro vás překvapení. Dosud jste si mysleli, že se nikdo takový na světě vůbec nevyskytuje. Teď jste ho konečně našli a jste šťastní.

Váhy

O tom, co v poslední době v erotice prožíváte, ví víc lidí, než je zdrávo. Je vidět, že váš poslední objev neumí držet jazyk za zuby. Možná by bylo lepší, kdybyste si s ním promluvili a přímo řekli, že se vám jeho jednání nelíbí. Situaci samotnou to však bohužel nezmění. Čím víc budete vysvětlovat, že to tak není, tím víc si budou ostatní myslet, že je to ještě daleko horší. Jinak byste se přece tak nebránili.

Štír

Jsou smyslové vjemy, které byste podceňovat neměli. Když vám partner při prvním kontaktu nevoní, měli byste opravdu zvážit, zda ho chcete. Zdravý rozum vám sice může vysvětlovat, že je pro vás z praktických důvodů jako stvořený a zbytek se poddá, ale city vás ženou někam naprosto jinam. Stav, kdy byste byli materiálně spokojení, ale srdce i tělo by strádalo, by nestál za nic.

Střelec

Partner, kterého jste si sbalili pro zpestřování a vylepšování žhavých letních noci, se moc nepředvede. Hrozí, že podlehne výčitkám svědomí! O víkendu, který jste měli trávit spolu, se sebere a pojede za rodinou. Je to jeho rozhodnutí, na které má právo. Vy však máte zase právo na spokojený erotický život. Co kdybyste si tak našli někoho nezadaného a s tím zadaným se v dobrém rozloučili?

Kozoroh

Když vám miláček sdělí, že něco v posteli opravdu nemá rád, vezměte to jednoduše na vědomí. Jeho názor se nepokoušejte ani zpochybnit, ani změnit. Berte to jako jeho svaté právo. Hlavně mu nevysvětlujte, že svým odmítnutím přichází o neskutečné rozkoše. Nevěřil by vám a ještě by se naštval. Lidi, kteří ho nerespektují, nemá rád stejně, jako je nemáte rádi vy...

Vodnář

Zatímco na začátku vašeho vztahu jste se líbali při každé příležitosti, teď s polibky vyloženě šetříte. Nechcete změnit přístup, který k sobě máte? Zkuste do vašeho vztahu vnést víc něhy, než v něm bylo dosud. Když vezmete miláčka na veřejnosti za ruku nebo kolem ramen, bude velice překvapený. Když ho ještě políbíte, navíc i pochopí, že jste spolu sice dlouho, ale vaše láska ještě nevyvanula.

Ryby

Hlavně v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se věnujte s plným nasazením erotice. Nebude v tom problém, protože vás nic jiného nebaví. Musíte však brát ohled i na partnera. Jakmile usoudí, že je na něj vaše erotické tempo až příliš náročné, začnou problémy. Usoudí, že vám v této oblasti nebude stačit. Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že jde o jednorázový výbuch, po kterém záhy nebude ani památky.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA