Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (20.8.2018 - 26.8.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zejména v první polovině týdne na vás láska působí vyloženě blahodárně. Děláte všechno pro to, aby se vašemu partnerovi na světě líbilo, a taky se vám to daří. Možná by bylo dobré, kdybyste se s partnerem dohodli, že si konec prázdnin užijete spolu někde, kde budete sami. Nemusíte plánovat žádný zvláštní program. Stačí vám, když budete spolu a můžete mlčet.

Býk

Zapomeňte na svou obvyklou životní taktiku! Smiřte se s tím, že jsou chvíle, kdy je zbytečné a navíc i kontraproduktivní, abyste na svého miláčka tlačili. Svůj návrh na řešení toho, co aktuálně prožíváte, mu sice můžete sdělit, ale zároveň se musíte smířit s tím, že konečné rozhodnutí je na něm. Když se rozhodne, že vás neposlechne, není to proto, že by vás neměl rád, ale proto, že má jednoduše jiný názor.

Blíženci

Konkurence, která se snaží získat vašeho partnera, nikdy nespí. Uvědomte si to dřív, než necháte situaci překypět a než se s ním pohádáte na veřejnosti. V takové chvíli hrozí nebezpečí, že konkurence zavětří a přejde do útoku. Vašeho miláčka by patrně nezískala, ale přesto by vám její jednání přivodilo zbytečné starosti a ještě zbytečnější stres.

Rak

Opět se ukáže, že váš smysl pro tradici a pro to, co považujete za správné, vítězí i v momentě, kdy tím vaše srdce opravdu trpí. Když vám miláček navrhne volný vztah s tím, že si každý z vás bude dělat, co chce, a občas se pak sejdete doma, odmítnete ho nahlas a hodně důrazně. S rozchodem se smíříte, ale to, že byste fungovali jako ten třetí, se srovnat nedokážete.

Lev

Miláček nemusí být vašimi koníčky nadšený. Stačí, když je bude bez komentářů a zbytečných poznámek tolerovat. Vy byste se k němu však měli chovat stejně. Ve chvíli, kdy přijde s tím, že by si o víkendu rád vyrazil s kamarády na nějakou společnou akci, zapomeňte na veškerou žárlivost. Když byste ještě navrhli, že ho tam odvezete, bylo by to gesto hodné krále!

Panna

V lásce začínáte znovu a od nuly. Můžete to podle vlastního výběru vnímat jako totální životní prohru - anebo skvělou možnost pro další restart. Co kdybyste využili úplňku, který se v neděli uskuteční ve vašem partnerském sektoru, a využili jeho energii? S jeho pomocí dokážete bez problémů odlišit to, co je opravdu důležité, od toho, nad čím můžete klidně mávnout rukou.

Váhy

Bývalý partner vás překvapí. Rozhodl se, že se k vám vrátí, protože bez něj přece nedokážete být šťastní. Vás postaví před hotovou věc. Vůbec ho nenapadne, že byste s ním nemuseli souhlasit. Pravý šok prožije až v momentě, kdy mu za jeho zájem poděkujete a odmítnete. To, že byste návratem k němu udělali největší životní hloupost, už dodávat nemusíte. Stejně by vám nevěřil.

Štír

Slunce, které se ve čtvrtek přesunuje do Panny, vám silně ulehčí život. Konečně pochopíte, že partnera nemáte na to, abyste se spolu hádali, ale na to, abyste našli společnou řeč. Bylo by dobré, abyste rozhodli a vzájemně si slíbili, že budete udržovat jiný typ komunikace, než dosud. Když zapomenete na jedovatosti a ironické poznámky, bude to velice dobrý první krok.

Střelec

Na to, abyste s miláčkem dali dohromady své další životní plány, musíte využít první polovinu týdne. Když se pak Slunce přesune do Panny, budete se muset věnovat spíše pracovním záležitostem a jiným povinnostem. Od pondělí do středy by však váš miláček měl vědět, že je pro vás tím nejdůležitějším, co vás v životě potkalo, a že na tom teď ani jindy nebudete nic měnit.

Kozoroh

Náročná bude zejména neděle. Po dovolené se vám do práce vůbec nechce. Navíc jste celé odpoledne pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Plutem. Máte sklon obvinit miláčka z toho, za co vůbec nemůže. Vy to děláte jen proto, že chcete odreagovat svůj stres - a vůbec nechápete, že svého miláčka dostáváte do stresu, který je ještě větší a hlavně nezaviněný...

Vodnář

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte sklon reagovat nerozumně a trochu přehnaně. To, že miláčka uvidíte ve společnosti někoho jiného, ještě neznamená, že vám s ním chce za prvním rohem zahnout. Když k němu důstojně přistoupíte a požádáte, aby vás představil, ulomíte tím celé situaci hrot. Navíc se zachováte tak, že to úctu, kterou k vám miláček cítí, ještě posílí...

Ryby

Nejzajímavější bude neděle. Úplněk, který je ve vašem znamení, vás přinutí, abyste se na sebe a na své vztahy podívali jinýma očima. Najednou pochopíte, že opravdu není nutné, abyste za každou cenu udržovali vztah, který se vám nelíbí a ve kterém se necítíte dobře. Přestáváte se bát změn. Uvědomujete si, že veškeré nové šance vám budou ku prospěchu a přispějí k vašemu všestrannému růstu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA