Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 267. den (25.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ale že to jede! Ještě včera jste měli pocit, že to, co se po vás chce, hravě zvládnete. Teď ale zjišťujete, že je toho podstatně víc, než jste čekali.

Býk

S bývalými partnery mohou být potíže. Neustále mají pocit, že jim dlužíte nějaké peníze, a nechtějí si nechat vysvětlit, že je to zásadní omyl.

Blíženci

Obrňte se trpělivostí. Odpoledne vás pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Saturnem zasypou spoustou protichůdných příkazů a vy nebude vědět, co dělat.

Rak

Potíže budou s oblečením. Miláček by bylo moc rád, kdybyste se oblékali trochu víc podle jeho vkusu, a nechápe, že váš vkus je podstatně jiný.

Lev

Všechno, do čeho se pustíte, dopadne buď dobře nebo ještě lépe. Hlavně nezapomeňte všechno popsat partnerovi, který si vás pak začne náležitě vážit.

Panna

Kolem páté odpoledne si dejte pozor na zbytečné konflikty. Když se s někým venku pohádáte, hrozí, že budete mít špatnou náladu až do pozdního večera.

Váhy

Flirtujte jak s nadšením, tak s vkusem. Při Luně ve Střelci máte totiž sklon prezentaci svých kvalit přehánět a zbytečně si tak ubírat na ceně.

Štír

O svých plánech se s nikým nebavte. Luna je ve Střelci a i jinak spolehlivý kamarád se může podřeknout a prozradit i to, co původně vůbec nechtěl.

Střelec

Než se necháte okouzlit, podívejte se věcem pod povrch. Při Luně ve svém znamení se můžete nechat svést i člověkem, který si vás vůbec nezaslouží.

Kozoroh

Při svém partnerovi stojíte i ve chvíli, kdy o něm dost pochybujete. Když vydržíte, zjistíte, to jste se v této ožehavé záležitosti rozhodli správně.

Vodnář

Počítejte s tím, že na své otázky hned odpovědi nedostanete. Naštěstí umíte být vytrvalí a ptát se tak dlouho, až správnou odpověď přece jen získáte.

Ryby

Hlavně miláčkovi nemluvte do toho, za co utrácí. Mohli byste se dozvědět, že jsou to jeho peníze, s nimiž si může zacházet tak, jak sám uzná za vhodné.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA