Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 59. den (1.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ráno i celé dopoledne počítejte se sníženou aktivitou. Uděláte toho daleko méně, než jste chtěli, ale zase se vyhnete průšvihu, který visí ve vzduchu.

Býk

Opravdu nevidíte důvod, abyste někomu ustupovali jen proto, že se to od vás čeká. Víte, že máte pravdu a tu prosazujete s vpravdě býčí tvrdohlavostí!

Blíženci

Z toho, že vás někam nepozvou, nedělejte zbytečné drama. Zaprvé ušetříte a zadruhé si doma spolu s miláčkem užijete opravdu krásný večer ve dvou.

Rak

Trigon mezi Venuší a Jupiterem přinese krásný den. Kdyby to šlo, vsaďte si. Menší výhra by vaši už tak vynikající náladu ještě o chlup vylepšila.

Lev

Konflikty s rodinou neřešte. Když nad nimi mávnete rukou, naštvete své protivníky daleko víc, než kdybyste se hádali a dokazovali, že máte ve všem pravdu.

Panna

V práci se klidně prosazujte i způsobem, který byste jindy považovali za příliš ostrý. Dnes je však potřeba, abyste se nestyděli a pořádně zabrali!

Váhy

Vaše pracovní aktivity se protáhnou až do večera. Bude dobré, když hned po poledni zavoláte partnerovi a upozorníte ho, že tentokrát přijdete později.

Štír

Kontakt s člověkem, kterého už dlouho znáte, působí jako vyložený balzám na duši. Nemusíte spolu ani moc mluvit. Stačí, když si spolu krásně pomlčíte.

Střelec

Jste dobří, ale musíte se smířit s tím, že jsou lidé ještě lepší. Naštěstí chápete, že se něco takového může stát a zbytečné dusno kolem toho neděláte.

Kozoroh

Hlavně se nenechte umlčet! Lidé, kteří se vůči vám vymezují, vám sice pracovně nesahají ani ke kotníkům, ale přesto doufají, že vás dokážou překřičet.

Vodnář

Smiřte se s tím, že svět je ne trochu, ale hodně nespravedlivý. Zatímco se všichni ostatní baví a bezstarostně flirtují, vy budete muset pracovat.

Ryby

Když usoudíte, že něco stojí za riziko, klidně do toho jděte. Při trigonu Venuše s Jupiterem, který vám dnes jde na ruku, to dopadne naprosto skvěle.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA