Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 82. den (24.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Z toho, co vám partner říká, nedělejte zbytečné drama. To, že mu ujede jazyk a řekne, víc, než by měl, je nepříjemné, ale tragédie to opravdu není.

Býk

To, že jsou všichni kolem vás nervózní, s vámi nic nedělá. Se zájmem je pozorujete a divíte se, že dělají dusno kvůli něčemu, co za to vůbec nestojí.

Blíženci

Výkonnost přizpůsobte možnostem ostatních. Pro atmosféru v rodině to bude lepší, než kdybyste měli jedovaté poznámky o tom, že vy stíháte a ostatní ne.

Rak

Dopoledne je to náročné a odpoledne se situace moc nevylepší. Všichni mají pocit, že se máte chovat vstřícně, ale sami si se vstřícností hlavu nelámou.

Lev

Opravdu nepotřebujete, aby vás někdo hlídal. Velice dobře víte, kolik peněz máte k dispozici, a ani vás nenapadne, abyste své limity překračovali.

Panna

Sportu se nevyhnete. Naštěstí na vás má rodina ohled a přizpůsobí své tempo vašim možnostem. Přesto toho budete rádi, že je večer a vy máte klid.

Váhy

Při kvadratuře mezi Venuší a Plutem si dávejte pozor na zbytečné konflikty. Z naprosto nicotné příčiny by byla hádka, která by se táhla až do večera.

Štír

Domluva na společném programu je dost náročná. Možná by bylo lepší, kdybyste podobné snahy vzdali a bez výčitek svědomí se věnovali tomu, co baví vás.

Střelec

S vařením to moc nepřehánějte. Většina členů rodiny má svůj vlastní program, takže vám hned ráno řeknou, že je jim líto, ale doma jíst nebudou.

Kozoroh

Dejte zelenou svým talentům! Využít je můžete zejména při práci na jarní výzdobě svého bytu. To, co vytvoříte, si získá zasloužený obdiv.

Vodnář

Na zásadní partnerské změny nejste připravení. Miláček má za to, že byste si změnou práce a bydlení zásadně polepšili, ale vám se to pořád nezdá.

Ryby

Na domluvu s partnerem prostředníka opravdu nepotřebujete. Stačí, když si spolu vyrazíte na procházku, kde v klidu a bez hádek všechno proberete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA