Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 75. den (17.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dopoledne probíhá předvídatelně, ale večer se všechno změní. Mars se dostane do Kozoroha a vy zjistíte, že musíte udělat něco, s čím jste nepočítali.

Býk

Jde o den, který byste měli věnovat kultuře. Přestaňte říkat, že máte tolik práce, že se nikam nedostanete, a užijte si zasloužené volné odpoledne.

Blíženci

Jste neobyčejně pracovití. S parterem se hecujete k výkonům naprosto nepředstavitelným. Večer sice padnete únavou, ale to už budete mít všechno hotovo.

Rak

Svůj obvyklý dopolední pobyt v kuchyni vezměte jako šanci pro tvůrčí práci. To, do čeho se pustíte, se vám povede tak, že na sebe můžete být pyšní.

Lev

Dopoledne využijte posledního přílivu marsické energie. Odpoledne, kdy se Mars přesune do Kozoroha, si pak můžete vychutnat to, co se vám podařilo.

Panna

Veškeré rodinné oslavy proběhnou skvěle. Navíc se vám dostane obrovských pochval za to, co jste pro jejich zdar udělali. Moc dobře se to poslouchá...

Váhy

Den proběhne v klidu, ale večer bude náročný. Miláček vás tahá někam do společnosti, a naprosto nechápe, že byste ze všeho nejraději zůstali doma.

Štír

Novoluní v Rybách si užijete, jak náleží. Najednou pochopíte, že je opravdu nutné, abyste dávali svým blízkým najevo víc lásky, než jste dávali dosud.

Střelec

Novoluní v Rybách je hodně náročné. Pokud by to šlo, zdržte se veškerého hodnocení situace. Viděli byste je v horším světle, než skutečně jsou.

Kozoroh

Vstup Marse do vašeho znamení kompletně změní váš přístup ke světu. Pochopíte, že jsou lidé, s nimiž se nedomluvíte a na něž se musí přitlačit.

Vodnář

To, že se vám vrátí něco, co jste dávno považovali na vyřízené, je nepříjemné, ale není to tragédie. Když se do toho pustíte, máte do večera hotovo.

Ryby

Novoluní ve vašem znamení vám dává spoustu nových šancí. Je jenom potřeba, abyste o sobě přestali zbytečně pochybovat a sáhli po nich oběma rukama.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA