Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 161. den (11.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pracujete naplno a dokonce i s chutí. Musíte však odložit skromnost, a tím, co jste dokázali, se také pochlubit. Jinak si vaší práce nikdo nevšimne.

Býk

Na člověka, který vám okázale dává najevo svůj obdiv, pro jistotu nespoléhejte. Dnes jste ho zaujali vy a zítra se na vaše místo dostane někdo jiný.

Blíženci

Signály, které vám dává vaše intuice, nepodceňujte. To, co vám napovídá, se vám sice moc nelíbí, ale tím, že to budete zlehčovat, to nevyřešíte.

Rak

Když se rodina vašeho partnera rozhodne, že vám pomůže v kariéře, berte. Udělali jste pro ně dost na to, aby se vám konečně adekvátně odměnili.

Lev

V práci se těšte na nové šance. Nebudou sice tak zásadní, jak se vám zaměstnavatel snaží namluvit, ale i přesto posunou vaši kariéru o kus dál.

Panna

V práci se vám sice líbit nemusí, ale výpověď přesto nedávejte. Už ve druhé polovině týdne se situace zásadně otočí tak, aby vám vyhovovala víc.

Váhy

Nemáte to tak úplně snadné, ale na tom nezáleží. To, co se děje, berete jako test svých schopností a kvalit. Navíc vás to docela upřímně baví.

Štír

Všechno nechte na partnerovi. Při Luně v Býku hrozí, že se budete sice ze všech sil snažit, ale on vaši aktivitu ani neocení, ani nepochválí.

Střelec

Když si někdo myslí, že ho budete poslouchat, musíte mu dát najevo, že to tak nevnímáte. Vyjasníte si tím jednou provždy pozice a nastolíte klid.

Kozoroh

To, že jde něco pomaleji, než jste zvyklí, vás nerozhodí. Využijete Luny ve svém sektoru romantiky a při čekání na výsledek si krásně zaflirtujete.

Vodnář

V prácí opravdu nejste na to, abyste trhali rekordy! Když budete pracovat pomalu a tak, abyste nemuseli nic opravovat, bude to daleko lepší.

Ryby

S partnerem si nezahrávejte. Hlavně mu nevysvětlujete, že máte spoustu ctitelů, kteří o vás stojí. Mohl by říct, že vám je přeje a jít dál svou cestou.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA