Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 170. den (20.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S vaším partnerem to není jednoduché. Zejména odpoledne má pocit, že byste měli přejímat všechny jeho názory a vůbec nad nimi nepřemýšlet.

Býk

Než vyjedete na dovolenou, vyberte si vhodné pojištění. Nejdříve však obvolejte všechny pojišťovny a vyberte si tu, která poskytne i asistenční službu.

Blíženci

Odpoledne, kdy bude Luna ve Vahách, se těšte na spoustu příjemných překvapení. Opět si užijete pár hodin, kdy bude štěstí zcela na vaší straně!

Rak

Odpoledne, kdy bude Luna ve Vahách, se musíte věnovat především rodině. V záležitostech, které je nutné probrat, hrozí akutní nebezpeční z prodlení.

Lev

Než začnete někomu vytýkat, že vám neodpověděl na mail, zjistěte, zda jste ho vůbec odeslali. Vyhnete se tak trapasu a následným omluvám.

Panna

Dopoledne šlápněte na plyn! Oběhněte všechny úřady, na kterých máte co vyřizovat. Zvládnete toho daleko víc, než jste si mysleli, že se zvládnout dá.

Váhy

To, že vám někdo imponuje, ještě neznamená, že s ním musíte za každou cenu souhlasit. Kdybyste hájili svůj názor, začali byste imponovat i vy jemu.

Štír

Intuici nepotlačujte. Když vám říká, že máte večer sedět doma a společnosti se vyhýbat, poslechněte. Na party byste si jen koledovali o průšvih.

Střelec

Není to lehké. Zvláště kolem poledne, kdy je Slunce v kvadratuře s Lunou, si dávejte pozor na pusu. Váš partner je trpělivý, ale tentokrát by nebyl.

Kozoroh

Zatímco dopoledne se vám daří naprosto všechno, odpoledne nabádá k opatrnosti. V práci si naordinujte trochu volnější režim, který zabrání chybám.

Vodnář

Všechno důležité si nechte na odpoledne. Luna ve Vahách se vám postará nejen o nadhled, ale i o správné hodnocení jinak dost náročné situace.

Ryby

Ranní náladu svého miláčka nechte bez povšimnutí. Během dne se srovná a večer, kdy na to zkusíte zavést řeč, nebude vědět, o čem to vlastně mluvíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA