Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 163. den (13.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Než se rozhodnete, že budete na někoho žárlit, přemýšlejte, co vás k tomu vede. Hrozí, že energii vyplýtváte na někoho, kdo vás vůbec neohrožuje.

Býk

Jsou lidé, kterým musíte všechno vysvětlovat na několikrát. Dnes to s vypětím všech sil dokážete, ale zároveň sami sobě slíbíte, že to bylo naposledy.

Blíženci

Požadavky, které na vás klade váš miláček, zahrajte do autu. Když počkáte do zítřka, sám pochopí, že po vás vyžaduje něco, co se splnit nedá.

Rak

Sextil mezi Merkurem a Uranem vám dává neskutečné šance. Je jen potřeba, abyste v kritické chvíli nezaváhali, ale po nabízené možnosti energicky sáhli.

Lev

Máte co dělat, abyste se při pohledu na bývalého partnera upřímně nerozesmáli. Je vidět, že si rozchodem s vámi život ani v nejmenším nevylepšil.

Panna

Merkur, který se dostal do Raka, vám začíná pomáhat. Ozvou se kamarádi, co jsou vám něco dlužní, a začnou hned pracovat na tom, aby vám dluhy vrátili.

Váhy

Některé věci řeknete i lidem, kteří by o nich vědět neměli. Naštěstí mají rozum. O tom, odkud tyto zajímavé informace dostali, zbytečně mluvit nebudou.

Štír

Merkur se dostal do Raka a dává o sobě znát. Ve vašem životě se objevují příležitosti, po nichž jste jen toužili a měli pocit, že se vám nikdy nesplní.

Střelec

Merkur opustil váš partnerský sektor a vám hned daleko lépe. Uvědomujete si, že opravdu není důvod, abyste šli do boje tam, kde se můžete domluvit.

Kozoroh

Sextil mezi Merkurem a Uranem vás nutí k aktivitě. Oběhněte všechny úřady, na kterých máte vyřizování, a laxním úředníkům vnuťte bez okolků svou vůli!

Vodnář

Z plánované akce nebude nakonec nic. Jindy byste se kvůli tomu zlobili, ale dnes usoudíte, že nečekané volné odpoledne není vlastně vůbec špatné.

Ryby

I váš miláček potřebuje občas slyšet, že je pro vás ten nejdůležitější. Co kdybyste přehodili role a o své lásce ho začali zase jednou ujišťovat vy?

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA