Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 173. den (23.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Kolem poledne si dávejte pozor na zbytečné jedovaté řeči. Partner může provokovat, ale vy se musíte tvářit lhostejně a pokud možno nereagovat.

Býk

Klidně přiznejte, že i vám se občas něco nepovede. Pro děti přestanete být nedosažitelným vzorem a začnete fungovat jako docela přijatelný vzor.

Blíženci

Měnit můžete leccos, ale kamarády byste si měli nechat původní. Ti, které máte teď, prověřil čas a jsou pro vás důležitější, než si umíte představit.

Rak

Partnera držte od domácnosti co nejdál! Začne věci měnit tak, aby podle jeho názoru fungovaly lépe, ale změní je tak, že nebudou fungovat vůbec.

Lev

City mají větší slovo, než by se vám líbilo. Je potřeba, abyste se chovali tak, abyste v lidech nevzbouzeli negativní emoce. Nestálo by to za to!

Panna

Ranní sextil mezi Sluncem a Uranem vás nabije energií. Najednou chápete, že jsou věci, kterých se nesmíte bát a do nichž musíte odvážně vstoupit.

Váhy

To, co na svou adresu kolem poledne uslyšíte, vážně neberte. Nerozčilujte se! Bude lepší, když si miláčka odpoledne odchytíte a požádáte o vysvětlení.

Štír

Poručit musíte, požádat můžete, ale stejně to nakonec dopadne jinak, než jste čekali. Nakonec budete muset zatnout zuby a všechno udělat sami.

Střelec

Při Luně ve Štíru atmosféra houstne. Není to příjemné, ale nic s tím nenaděláte. Navíc jste jediní, kteří dokáží tak napjatou atmosféru trochu uvolnit.

Kozoroh

Při opozici mezi Merkurem a Saturnem musíte být důsledné. Nesmíte dovolit, aby měl někdo dojem, že vaše přání neznamenají nic a ta jeho všechno.

Vodnář

Když je partner naštvaný, nechte ho, aby vybublal. Jakmile ho začnete mírnit a vysvětlovat, že se opravdu mýlí, atmosféra bude rázem ještě hustší.

Ryby

Při Slunci v Raku jste plní pochopení. Omlouvat budete dokonce i jednání, které jindy považujete za vrchol nevychovanosti. Děti jenom koukají.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA