Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 174. den (24.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jsou průšvihy, do kterých se zamotáte skoro nevinně. Když se to stane, nikomu se neomlouvejte a nic nevysvětlujte. Byly by to zbytečná ztráta času.

Býk

Bez váhání přenechejte veškerou aktivitu miláčkovi. Dopoledne tak vypustí páru a po zbytek dne bude fungovat jako skvělý partner a ještě lepší rodič.

Blíženci

Než se do něčeho pustíte, preventivně si zjistěte, jaké problémy s tím mohou být. Když se na ně preventivně připravíte, zásadně si tím ulehčíte život.

Rak

Rozhodně se nenudíte! Zatímco ostatní trpí nedostatkem zájmu opačného pohlaví, vy máte ctitelů dostatek a starostí s nimi víc, než je zdrávo.

Lev

Uvědomte si, že je neděle, kdy se má odpočívat. Pracovní záležitosti odložte, rodinné problémy neřešte. To, co dnes nejde, půjde zítra téměř samo.

Panna

Doma čekejte hádky kvůli muzice. Vaši potomci si pouští hudbu, která vám rve uši, a vůbec nechápou, že by měli brát ohled na zbytek světa.

Váhy

Veškeré diskuse o penězích utněte hned v zárodku. Když je necháte volně běžet, hrozí, že se pohádáte kvůli majetku, který ještě ani nemáte.

Štír

Počítejte s lehkou přecitlivělostí. To, co obvykle zvládáte s úsměvem, ve vás může vzbudit podrážděnost a z ní vyplývající soubor negativních emocí.

Střelec

Představu, že budete s partnerem sportovat, raději vzdejte. Skončilo by to tak, že on by se hnal kupředu a vy se unaveně plazili v jeho stopách.

Kozoroh

Představa příjemné neděle se splní beze zbytku. Bylo by optimální, kdybyste je trávili u vody s kamarády, ale ani na vlastní zahradě vám zle nebude.

Vodnář

Je potřeba, abyste jenom a pouze chválili. Když se děje něco, co se vám nezamlouvá, měli byste se tvářit neutrálně a předstírat, že nic nevidíte.

Ryby

To, co prožíváte, není sice tak úplně pohádka, ale pohádce se to velice podobá. Užívejte si, nikam nespěchejte a buďte rádi, že to prožíváte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA