Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 185. den (5.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ranní vstup Luny do vašeho znamení vás nabije energií! Nikdy byste nečekali, že můžete ráno vstát a jít si dobrovolně zaběhat, ale i to se stane.

Býk

S údivem zjistíte, že jste daleko zručnější, než jste si mysleli. To, co dnes uděláte, musíte nafilmovat a pochlubit se tím na sociálních sítích!

Blíženci

Dnešní aspekty jdou naštěstí mimo vás. Lidé z vašeho okolí se budou hádat a vy budete mít co dělat, abyste jejich slova nezačali zlomyslně komentovat.

Rak

Když se někomu vrhnete na pomoc, velký vděk za to nesklidíte. Můžete se dokonce dozvědět, že se jenom pletete do věcí, po kterých vám vůbec nic není.

Lev

Když vám partner rozmlouvá vaše rozhodnutí, neříkejte, že vás pořád jen dusí. Zkuste se zamyslet, zda jeho argumenty pravdivější, než by se zdálo.

Panna

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vytváří skvělé podmínky. Musíte ale nahlas mluvit o tom, co chcete. Na to, že to někdo uhodne sám, raději nespoléhejte.

Váhy

S partnerem si sice něco naplánujete, ale nakonec všechno dopadne jinak. Nebojte se. Nakonec bude náhradní řešení podstatně lepší, než bylo to původní.

Štír

I když je svátek, musíte řešit problémy, které mají spojitost s prací. Naštěstí to zvládnete bez problémů tak, aby to váš volný večer nijak nenarušilo.

Střelec

Od časného rána musíte být v plné pohotovosti. Kromě dětí musíte hlídat i partnera. Má sklon zbytečně riskovat a pak se divit, kam ho to dovedlo.

Kozoroh

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem pracuje ve váš prospěch. Uvědomte si, že máte daleko víc šanci, než si myslíte. Veškeré hranice jsou jen ve vaší hlavě!

Vodnář

Při opozici mezi Merkurem a Marsem byste se měli držet zkrátka. To, co řeknete, vy sice zle nemyslíte, ale druhá strana to tak bohužel pochopí.

Ryby

Opravdu nic nemusíte. Lidem, kteří mají dojem, že vás mají právo úkolovat a mluvit vám do života, vysvětlete, že jejich přání plnit nebudete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA