Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 178. den (28.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Velice vás překvapí vaše bývalá láska. Má dojem, že spojenými silami dokážete couvnout čas zpět, a nechápe, že vy o nic takového vůbec nestojíte.

Býk

Je opravdu zbytečné, abyste za každou cenu napravovali své chyby. Navíc jde o chyby, které reálně neexistují a které jste si v podstatě vymysleli.

Blíženci

Dejte si pozor, aby vám emoce nepřerostly přes hlavu. Jejich výbuchem se zbytečně ztrapníte před lidmi, před nimiž byste měli vypadat co nejlépe.

Rak

Na poslední chvíli musíte vyřizovat něco, co se týká daní. Jste docela naštvaní, protože jste podklady poslali v čas a s ničím takovým jste nepočítali.

Lev

Z rozjetého vlaku se opravdu obtížně vyskakuje. Uvědomte si to zejména ve chvíli, kdy se po vás bude chtít něco, co je na samé hranici zákona.

Panna

Úplněk v Kozorohu uvítá zejména váš partner. Konečně pochopí, že nemůže čekat, až o lásce začnete mluvit vy, ale že se slova musí ujmout on sám.

Váhy

Než začnete o někoho usilovat, přemýšlejte. Je vysoce pravděpodobné, že ho sice získáte, ale pak nebudete vědět, jaké místo mu ve svém životě máte dát.

Štír

Než někoho odmítnete, dvakrát si to rozmyslete. Jde o člověka, který pro vás dnes nic neznamená, ale už zítra může hrát ve vašem životě velkou roli!

Střelec

Úplněk v sektoru majetku vám vytrhne trn z paty. Kamarád chápe, že máte finanční problémy, a sám vám nabídne, že vám poskytne překlenovací půjčku.

Kozoroh

Úplněk ve vašem znamení je neskutečně příjemný. Najednou pochopíte, že není důvod, abyste se báli budoucnosti. Čeká vás jen to dobré nebo ještě lepší.

Vodnář

Úplněk v Kozorohu se vám postará o zajímavé sny. Díky nim získáte zcela jiný pohled na něco, co jste dosud považovali za fakt, který se nedá změnit.

Ryby

Kromě jiného musíte koupit kytku pro paní učitelku. Naštěstí dokážete vybrat takovou, která vypadá elegantně a přitom vás finančně nezruinuje.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA