Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 176. den (26.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se něco nedaří, musíte se zastavit a vrátit se na počátek. Nebude to příjemné, ale kdybyste v nastoupeném směru pokračovali i dál, bude to horší.

Býk

Problémy v práci zvládnete. Musíte při tom ale zatnout zuby a tvářit se, že nechápete, co se děje. Bude to pro vás fuška, ale vy si s tím poradíte.

Blíženci

Ohledně dovolené se dají čekat rychlé změny. Nabídka, kterou dostanete, vás přinutí, abyste dosavadní plány škrtli a věnovali se nové nabídce.

Rak

Když vám někdo nabízí, že vám pomůže s přípravou oslavy narozenin, neříkejte, že to nepotřebujete. Jde o nabídku, kterou musíte brát oběma rukama!

Lev

Stacionární Mars se v partnerském sektoru ohrožuje vyrovnanost všech vašich vztahů. Pod jeho vlivem můžete poslat do háje i toho, kdo si to nezaslouží.

Panna

Pozor si dávejte na zvýšenou teplotu. Jakmile pochopíte, že je a že stoupá, udělejte si studenou citronádu a vezměte si prášek, který ji dokáže snížit.

Váhy

Své prudké reakce byste měli omezit. Je celkem logické, že je máte, ale tím, že je dáte najevo, proti sobě jenom zbytečně popuzujete ostatní lidi.

Štír

V práci počítejte s hodně náročnou atmosférou. Konec pololetí se blíží a nezvykle reagují i lidé, kteří jindy slouží jako zdroj klidu a pohody.

Střelec

Nezdá se vám, že jste občas zbytečně jedovatí? Kdybyste se dokázali ovládnout a nereagovat na každé slovo zbytečně ostře, byla by nálada rázem lepší.

Kozoroh

Představa, že miláček přijme vaše názory, je dost naivní. Když mu však vysvětlíte, jaký by mělo jeho rozhodnutí finanční dopad, zařadí zpátečku hned.

Vodnář

Díky stacionárnímu Marsu ve svém znamení se nebojíte nikoho a ničeho. V práci dokážete dokonce odmítnout úkol, který je viditelně nad vaše síly.

Ryby

To, že máte chuť vším praštit a šéfovi hodit na hlavu výpověď, je naprosto přirozené. Raději to však nedělejte. Byla by z toho zbytečná bouřka.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA