Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 245. den (3.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Neustále musíte někomu něco vysvětlovat. Večer pak budete naprosto umluvení. Doma však panuje klid a nikdo po vás nic nechce. Velice vás to potěší.

Býk

Člověk, který byl vámi ještě nedávno nadšený, najednou změnil názor. Nenechte se jeho jednáním vyvést z míry. Velice rychle pochopíte, co za tím je.

Blíženci

Odpoledne vymeťte všechny úřady, na kterých musíte mluvit a obhajovat své nároky. S pomocí sextilu mezi Merkurem a Venuší to zvládnete na výbornou!

Rak

Všechny problematické rodinné záležitosti se obrátí k lepšímu. Nepřemýšlejte, jak se to povedlo, a buďte rádi, že se věci konečně hnuly kupředu.

Lev

Sextil mezi Merkurem a Venuší vám otevře cestu ke všem lidem, s nimiž jste v kontaktu. Stačí, abyste jen řekli, že něco chcete, a přání se splní.

Panna

Představa klidného dne, kdy bez problémů budete dělat to, co udělat potřebujete, vezme rychle za své. Naštěstí všechny zmatky bezpečně zvládnete.

Váhy

Sextil mezi Merkurem a Venuší je vyloženě inspirativní. Kdybyste v sobě náhodou pocítili příliv inspirace, snažte se ji co nejplněji využít.

Štír

Bude se chtít, abyste se vyjadřovali k tomu, čemu moc nerozumíte. Naštěstí zjistíte, že ti, co se ptají, se v dané oblasti orientují ještě méně.

Střelec

Den je náročný. Chce se, abyste byli v dobré náladě i v momentě, kdy všechno kolem lítá. Naštěstí se umíte ovládat a všechno bez problémů zvládnete.

Kozoroh

Zatímco vy máte hlavu plnou starostí, lidé kolem vás se bez zábran baví. Nechcete převzít jejich přístup k životu a stejně jako oni se začít smát?

Vodnář

Za průšvihy svého partnera nemůžete. Jeho rodina vás sice obviňuje, kudy chodí, ale vy byste si s tím neměli dělat hlavu. Rozhodoval se on sám!

Ryby

Počítejte s lidmi, kteří se vás budou snažit získat sliby. Naštěstí jim na to nenaletíte. V jejich případě jste se už spálili, což vám naprosto stačí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA