Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 256. den (14.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

O změny se nesnažte. Shromáždění materiálů by vám dalo spoustu práce a k ničemu by to nebylo. Nakonec byste se dozvěděli, že jste přišli pozdě.

Býk

Věřte svému instinktu! Když se vám někdo na první pohled nelíbí, nic neříkejte, ale pozorujte. Velice rychle se ukáže, že intuice měla pravdu.

Blíženci

I když budete argumentovat sebelépe, svého zaťatého kamaráda nepřesvědčíte. Můžete ho však přimět, aby nad vašimi slovy alespoň trochu přemýšlel.

Rak

Hlavně dopoledne se vám daří ve všem, do čeho se pustíte. Vypněte si telefon, abyste zbytečně neztráceli čas, a pak už jen pracujte na svých úspěších.

Lev

To, že vám chce někdo lhát, je dnes spíše pravidlo, než výjimka. Naštěstí zvládáte mimoverbální komunikaci natolik, že na to nikomu nenaletíte.

Panna

Své názory musíte hájit i v případech, kdy víte, že nemáte ta úplně pravdu. Mirek Dušín by vás za to sice nepochválil, ale jiná cesta opravdu není.

Váhy

Sextil mezi Sluncem a Lunou vás zklidní. Smíříte se se stavem, kdy nejste perfektní, ale jste dost dobří na to, abyste se sebou mohli být spokojení.

Štír

Při opozici mezi Merkurem a Neptunem byste si raději neměli moc vymýšlet. Lidé kolem vás jsou vnímaví a mohli by vám na to přijít dřív, než je milé.

Střelec

Bez váhání dejte na rady mladší generace. To, co vymyslela, sice s vaším obvyklým přístupem k životu neladí, ale to nevadí. Přesto to vyzkoušejte.

Kozoroh

Patříte k těm opravdu šťastným. Dokonce i s dopravním policistou dokážete komunikovat tak, abyste z toho vyšli bez pokuty a s plným počtem bodů.

Vodnář

Jsou věci, s nimiž se musíte smířit. Když naplánovaný víkend pokazí partner, který onemocní, nerozčilujte se. Opravdu vám tím nedělá naschvály.

Ryby

V práci je to opravdu náročné. Vy však můžete využít přízně hvězd. S jejich pomocí se elegantně vyhnete všemu, co by mohlo otřást vaší pracovní pozicí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA