Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 254. den (12.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Do toho, jak se oblékáte, vám partner nemá co mluvit. Kdyby byl upřímný, nahlas přizná, že se jen bojí, aby vám to moc neslušelo a někdo vás nesvedl.

Býk

Nová pravidla, která se v práci v poslední době nastavila, se vám ani trochu nezamlouvají. Když padne nabídka na novou práci, začnete o ní přemýšlet.

Blíženci

Jde o den, kdy vám pomáhají i ti, co by nemuseli. Kdybyste se jich zeptali, proč to dělají, dozvěděli byste se, že se vám prostě odolat nedalo.

Rak

Partner se projeví nezvykle velkoryse. Když se vám něco nepovede, nebude mít zbytečné komentáře, ale nabídne se, že vám pomůže průšvih zlikvidovat.

Lev

Setkání byste měli uskutečnit na veřejných místech. Pohádat se můžete i v kavárně, ale nebude to mít takovou razanci, jako byste se hádali doma.

Panna

Sextil mezi Jupiterem a Plutem je naprosto dokonalý. Můžete mluvit to, co vám slina na jazyk přinese. Přesto se vždycky trefíte přímo do černého!

Váhy

I ti, co byli zásadně proti vám, se začínají chovat slušně. Nepřemýšlejte, co je k tomu vede. Buďte rádi, že se vztahy konečně dostávají do normy.

Štír

Potkáte se s člověkem naprosto stejné krevní skupiny. Oba pak přiznáte, že je vám velice líto, že jste se nesetkali o pár desítek let dříve.

Střelec

O tom, že všechno dopadne dobře, nepochybujte. Vy se k okolnímu světu chováte velkoryse, a lidé, na které narazíte, vám to oplácejí stejně laskavě.

Kozoroh

Věnujte se především praktickým záležitostem. Když se budete jen trochu snažit, zvládnete toho za jeden den podstatně víc, než jindy za dny tři.

Vodnář

Opozice mezi Venuší a Uranem varuje. Člověk, do kterého se zamilujete, nehledá partnera, ale někoho, kdo za něj vyřeší jeho aktuální trable.

Ryby

Některé věci se nemáte přes veškerou snahu šanci dozvědět. Bylo by lepší, kdybyste se s tím konečně smířili a přestali ztrácet čas zbytečným pátráním.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA