Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 246. den (4.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Využijte dopolední Luny ve svém komunikačním sektoru. Když šéfovi s její pomocí vysvětlíte, že si nový počítač opravdu zasloužíte, taky ho dostanete.

Býk

S tím, že se dětem záhy přestane chtít vstávat do školy, jste počítali. Na dnešní ranní drama, které kolem toho vypukne, jste však připravení nebyli.

Blíženci

Každého, kdo se vás pokusí citově vydírat, pošlete do háje. Nejste sice vzorem všech ctností, ale neřádem, za kterého vás vydávají, nejste taky.

Rak

Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem znamení, počítejte se zvýšenou citlivostí. Máte sklon zaslzet i kvůli tomu, co není důležité a co si to nezaslouží.

Lev

Dopoledne telefonujte a vyřizujte všechno, co je potřeba. Odpoledne, kdy bude Luna v Raku, přijde nečekaná práce a vy na to už nebudete mít dost času.

Panna

Pozor si dávejte na lidi, kteří se točí kolem vašeho partnera. Mohou vám sice vysvětlovat, že tím nic zlého nemyslí, ale vy byste jim věřit neměli.

Váhy

Čeká vás zajímavá debata s dětmi. Musíte jim vysvětlovat, že se do školy budou chodit ještě hodně dlouho. Než to pochopí, bude to chvíli trvat.

Štír

Odpoledne, kdy bude Luna v Raku, se můžete těšit na nezvyklou přízeň výše postavených. Nepřemýšlejte, co je k tomu vede, ale snažte se jí využít.

Střelec

Představa partnera, který se s vámi večer bude chtít bavit, se nenaplní. Váš miláček myslí především na rodinu a chce, abyste přemýšleli stejně.

Kozoroh

Odpoledne, kdy je Luna v Raku, si s vámi bude chtít promluvit partner. Neměli byste se mu vyhýbat. Čím déle to budete odkládat, tím to bude horší.

Vodnář

Svými úvahami vás upřímně rozesmějí děti. Když však budete nad tím, co vám řekly, přemýšlet, dojde vám, že si musíte začít dávat pozor na pusu.

Ryby

Všechno důležité nechte na odpoledne. Luna bude v Raku a postará se, aby pro vás partner z lásky udělal to, co původně vůbec neměl v úmyslu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA