Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 278. den (6.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Doporučení ohledně toho, co a jak máte dělat, můžete klidně pominout. Jde o práci, za kterou jste zodpovědní vy, a proto byste se měli rozhodovat sami.

Býk

Při Luně v Panně se věnujte především praktickým záležitostem. Bude to zajímavý zážitek. Půjdou vám rychle od ruky a dokonce vás budou i bavit.

Blíženci

Konečně se můžete ponořit do knížek, které se vám v poslední době doma nashromáždily. Těšte se na příjemný večer, kdy si se s nimi pořádně pomazlíte.

Rak

Rozhodnutí vašich kamarádů vám připadá problematické a nedomyšlené. Nahlas jim to raději neříkejte. Jde o něco, na co musí přijít vlastními silami.

Lev

Je jasné, že chcete využít šance, které vám hvězdy nabídnou. Přesto byste měli přemýšlet, zda některé nepřenechat tomu, kdo má méně štěstí než vy.

Panna

Problémem se mohou stát zdánlivé maličkosti a nepodstatné detaily. Pokud o ně dopoledne zakopnete, budete se s jejich důsledky potýkat až do večera.

Váhy

Při vaření se omezte na klasická jídla podle babiččiných receptů. Experimentovat sice můžete, ale měli byste se připravit na to, že nikdo neocení.

Štír

Dopoledne věnujte hodně intenzivnímu úklidu. Není to sice váš vysněný program, ale už odpoledne budete moc rádi, že jste se v tomto směru překonali.

Střelec

Dovolte partnerovi, aby se vyjádřil k tomu, jak to u vás vypadá! Změny, co navrhuje, proběhnou rychle a ukážou se jako vyloženě praktická záležitost.

Kozoroh

Nedržte se zbytečně zpátky. Pokud máte pocit, že někdo z vašich blízkých potřebuje vynadat, klidně ho s tím, co se vám nezamlouvá, seznamte.

Vodnář

Nabídku na utajený románek berte jako vtip a taky na ni tak reagujte. Dotyčného nesmíte odmítnout přímo. Neskutečně byste ho tím urazili.

Ryby

I na naprosto jednoduché dotazy, které vám děti dávají, musíte reagovat ohleduplně. Jakmile usoudí, že si z nich děláte legraci, bude pohoda v háji.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA