Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 273. den (1.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Lidi, kteří po vás něco chtějí, neposílejte do háje, ale snažte se jim vyhovět. Bude to jednodušší. Navíc nebudete muset na své povinnosti myslet.

Býk

Když vám někdo nevolá, neozývejte se taky. Už během několika dnů začne dotyčný uvažovat, co se s vámi děje. Nejpozději o víkendu se pak ozve sám...

Blíženci

Energii stacionárního Pluta zvládnete bez problémů. Odmítáte veškeré nabídky na půjčky, které k vám v hojném množství přicházejí, a jste v pohodě.

Rak

V pracovních i soukromých záležitostech jste pod tlakem. Uvědomte si to dřív, než slíbíte něco, co by se vám přes veškerou snahu podařilo splnit.

Lev

Kamarády nechte mluvit a sami si jeďte po svém. Své rady sice míní dobře, ale jejich zavedení do praxe by se bohužel s velkým úspěchem nesetkalo.

Panna

Do vašeho soukromí se snaží proniknout až příliš mnoho lidí. Hodně intenzivně dumáte, čím jste pro ně tak zajímaví, ale nic rozumného vás nenapadá.

Váhy

Dobrou náladu si nenechte nikým zkazit. Může se sice najít pár lidí, kteří mají dojem, že od života dostáváte nezasloužené dary, ale ty vážně neberte.

Štír

Opravdu nemáte důvod, abyste se zbytečně rozčilovali. Když se o věc začnete zajímat hlouběji, zjistíte, že se bez problémů vyřešila i bez vás.

Střelec

Peníze, které dostanete, nesmíte v žádném případě utratit. Posílá vám je Pluto, který už přesně ví, jakou dlouhodobou investici jimi zaplatíte.

Kozoroh

Když se hned ráno necítíte dobře, zrušte veškeré své naplánované odpolední a večerní aktivitě. Doma si nechte uvařit čaj a uchylte se do postele.

Vodnář

Čekejte zajímavé nabídky na zajímavý vztah! Člověk, který vám je dává, se při tom sice může usmívat, ale ve skutečnosti je myslí neobyčejně vážně.

Ryby

Jakmile zjistíte, že vás okolí tlačí k něčemu, co se vám nezamlouvá, musíte se vzepřít. Když ustoupíte třeba jen o krůček, budete toho upřímně litovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA