Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 300. den (28.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Užijte si hodinu, kterou dnes máte navíc. Těšte se na den, který prožijete v příjemné a velice komunikativní náladě. Nezapomeňte se ozvat prarodičům!

Býk

Člověk, který má pocit, že vám má právo radit, musí zjistit, že se spletl. Musíte mu to říct tak, aby ho něco podobného podruhé už nenapadlo.

Blíženci

Dostanou vás vlastní děti. Bezelstný dotaz, který vám položí, vás přinutí, abyste se nad sebou zamysleli a rovnou odstartovali zásadní životní změnu.

Rak

Hodina spánku navíc vám udělá vyloženě dobře. Jejím pozitivním důsledkem bude dobrá a komunikativní nálada, která vám vydrží až do pozdního večera.

Lev

Když na procházku, tak do přírody. Bude to rozhodně prospěšnější než pobyt v nákupním centru nebo návštěva kina. Čerstvý vzduch prostě potřebujete.

Panna

Do hádek se raději nepouštějte. Nedopadlo by to dobře. Zvláště odpoledne byste museli přiznat, že vaši protivníci jsou daleko zdatnější než vy.

Váhy

Hlavně neseďte doma! Všechny akce, kterých se zúčastníte, budou velice příjemné. Navíc na nich neformální cestou navážete velice užitečné kontakty.

Štír

Klidně si dopřejte pyžamový den. Obvykle něco takového považujete za projev zbytečné a trestuhodné lenosti, ale dnes přiznáte, že to má svůj půvab.

Střelec

Když váš miláček říká, že se mu do ničeho nechce, klidně řekněte, že jste na tom stejně. Bude lepší, když se místo práce budete věnovat jeden druhému.

Kozoroh

V rámci státního svátku se máte šanci dostat do prostor, které jsou obvykle nepřístupné. Udělejte to! Odnesete si zážitky vpravdě nezapomenutelné.

Vodnář

Musíte mluvit, musíte uvažovat. V žádném případě si však nenechte vnutit jednání, které se vám nelíbí a které považujete za neúnosně rizikové.

Ryby

Když vás někdo nečekaně pozve na oběd, neváhejte a běžte. K vašemu překvapení za tím nebude láska, ale něco daleko zajímavějšího a dlouhodobějšího.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA