Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 302. den (30.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na romantiku moc nejste, ale dnešek je výjimkou. Kdyby to jen trochu šlo, vyrazte si na hřbitov. Atmosféra bude dokonalá a vy si ji krásně užijete.

Býk

Při Luně v Raku se vám daří skoro všechno, do čeho se pustíte. Svou výmluvností dokážete na svou stranu přetáhnout i dosavadní nesmiřitelné oponenty.

Blíženci

O penězích se doma raději nebavte. Hovory o tom, že za své koníčky utrácíte víc, než je zdrávo, jsou tím posledním, o čem se momentálně chcete bavit.

Rak

Po návratu z práce se zavřete do kuchyně a začněte vařit. Ve vašem případě nejde o nudnou domácí práci, ale o velice úspěšnou psychickou terapii.

Lev

Pozvání na schůzku raději nepřijímejte. Konverzace by se otočila způsobem, který by se vám nezamlouval a který byste přes veškerou snahu nezvládli.

Panna

Počítejte se dnem, kdy na vás ze všech stran útočí nejrůznější podněty. To, že se v nich zorientujete, berte jako důkaz své neobyčejné inteligence.

Váhy

Vaše jednání je neskutečně velkorysé. Nepošlete do háje člověka, který si to zaslouží, ale naopak mu nabídnete pomoc. Zaručeně mu tím vyrazíte dech.

Štír

Nepřemýšlejte o práci, ale o tom, jak si odpočinete. Je vám jasné, že kolotoč práci a povinností, kterým procházíte, už dlouho zvládat nedokážete.

Střelec

Naprosto přesně zjistíte, kolik by stálo uskutečnění jednoho z vašich snů. Další vývoj událostí je už jenom otázkou toho, co považujete za prioritu.

Kozoroh

Váš partner chce a potřebuje péči a projevy lásky. Vy něco takového považujete za zanedbatelné, ale váš názor opravdu není ten zásadní a rozhodující.

Vodnář

Z práce byste měli jít bez zdržování rovnou domů. Děje se tam něco, co potřebuje nejen vaši osobní účast, ale i jasné vyjádření vašeho názoru.

Ryby

V tom, co od vás chce váš partner, se orientovat nedokážete. Svá přání každou chvíli mění a nechápe, jak moc vás svými stálými proměnami stresuje.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA