Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 308. den (5.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Večer pro jistotu choďte kolem partnera po špičkách. Vy jste ho sice nenaštvali, ale to neznamená, že si svou negativní náladu na vás nevylije.

Býk

Dostanete se do hodně náročné situace. Přemýšlíte, zda jednoho z dobrých kamarádů připravit o iluze, nebo zda se tvářit, že o ničem nemáte ani tušení.

Blíženci

I když sebevíc chcete, na práci se soustředit nedokážete. Daleko víc vás zajímá přitažlivý člověk, s nímž se seznámíte a posléze si domluvíte i rande!

Rak

Smiřte se s tím, že jsou věci, které se dějí bez důvodu. Vy se ho sice můžete snažit zjistit, ale přes veškerou vynaloženou námahu se vám to nepovede.

Lev

Všechno je skvělé. Navíc se můžete těšit na lidi, co vám vyjdou vstříc ne proto, že by za to od vás něco chtěli, ale proto, že vás mají opravdu rádi.

Panna

Když uslyšíte z úst svého nadřízeného totální nesmysl, kousněte se do rtů. Kdybyste se začali smát a všichni ostatní se k vám přidali, měli byste průšvih.

Váhy

Při Luně ve svém znamení se nezastavíte. Naštěstí kolem sebe dokážete šířit dobrou a velice pozitivní náladu. Vaše okolí se diví a vy jen záříte.

Štír

Nevracejte se zbytečně do minulosti! O chybách, které jste udělali, dobře víte. Tím, že je budete stále dokola rozebírat, si nijak neprospějete.

Střelec

Toho, že byste se z přemíry práce zbláznili, se nebojte. Máte všeho sice až nad hlavu, ale zvládáte to dokonale a dokonce i s nepředstíranou noblesou.

Kozoroh

Zvláště odpoledne počítejte s napětím. Při kvadratuře mezi Lunou a Plutem stačí jen malý podnět k tomu, abyste vyletěli a rozpoutali hromobití.

Vodnář

Když se dozvíte, že se někomu líbíte, tvařte se neutrálně. Obrňte se trpělivostí a čekejte, až dotyčný přijde sám. Když nepřijde, je to jeho škoda.

Ryby

Pozor si dávejte na provokatéry všeho druhu. Kolegovi, který je svými provokacemi známý, klidně řekněte, že víte, o co mu jde, ale že mu nenaletíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA