Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 310. den (7.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní ve Štíru ve vás probudí zbytečnou žárlivost. Navíc miláčka falešně obviníte z toho, co by jeho samotného nenapadlo ani v hodně divokých snech.

Býk

S láskou problémy nemáte, ale s mezilidskými vztahy ano. Opravdu nevíte, proč se máte vstřícně chovat k člověku, který si to podle vás nezaslouží.

Blíženci

Když dostáváte dárky, měly byste se usmívat a tvářit se potěšeně. To, že ve skutečnosti nemáte představu, co s nimi uděláte, dárce vědět nemusí.

Rak

Kamarád vás požádá, abyste ho doprovodili někam, kam se jemu samotnému nechce. Když vám pak řekne, že tam budete vystupovat jako pár, ostře odmítnete.

Lev

Novoluní ve Štíru provokuje rodinné hádky. Vy se sice hádat nechcete, ale situace, do které se dostanete, vám jiné východisko bohužel nenabízí.

Panna

Na to, co se kolem vás děje, se podívejte bez růžových brýlí. Je potřeba, abyste si jasně definovali skutečnost a rozhodli se, jak k ní přistoupíte.

Váhy

Novoluní ve vašem sektoru financí varuje před zbytečným utrácením. Každá koruna, kterou dnes ušetříte, vám v budoucnu silně ulehčí a vylepší život.

Štír

Novoluní ve vašem znamení vás vede k zásadnímu životnímu restartu. Rozhodněte se, že si v jisté hodně citlivé oblasti poskytnete ještě jednu šanci!

Střelec

Návrhy, s nimiž přijde váš nadřízený, se vám ani trochu nelíbí. Je vám jasné, že na vás chce přehrát něco, co by měl dělat, ale do čeho se mu nechce.

Kozoroh

Opět zjistíte, že jsou věci, na které připravení nejste a nebudete. Když za vámi přijde kamarád s problémem, řekněte nahlas to, co vám radí intuice.

Vodnář

Novoluní ve Štíru je opravdu náročné. K práci, kterou máte a jíž je už tak až nad hlavu, vám přibude další. Naštěstí je to práce, která vás bude bavit.

Ryby

Jsou věci, ve kterých byste se neměli bát nových začátků. Můžete si sice myslet, že na to nemáte síly, ale večer zjistíte, že jich máte ještě dost.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA