Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 324. den (21.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Kamarád se potřebuje pochlubit s tím, co se mu povedlo. Vybere si k tomu vás. Soustředěně ho poslouchejte. Bude to pro vás cenná životní lekce.

Býk

Díky Luně ve svém znamení dokážete naplno vychutnávat radosti ze života. Navíc se těšte na partnera, který se k vám při moc velice rádi přidá.

Blíženci

Za dveřmi se sice poslouchat nemá, ale občas se to udělat musí. Využijte šance a konečně zjistěte, co je pravdy na řečech, které po firmě kolují.

Rak

Při Luně v Býku si užíváte klid a zaslouženou pohodu. Za to, že máte chuť na sladkosti všeho druhu, se nestyďte. Luna v Býku je vyloženě vyžaduje!

Lev

Seznam předvánočních večírků, které musíte navštívit, je úctyhodný. Než pochopíte, jak to udělat, abyste navštívili všechny, dá vám to dost práce.

Panna

Je potřeba, abyste ve svých věcech měli pořádek. Vám to problémy nedělá, ale od partnera se dozvíte, že to se svým smyslem pro pořádek přeháníte.

Váhy

Představu, že byste si něco začali s partnerem svého kamaráda, zamítněte hned, jak vás napadne. Měli byste z toho více daleko starostí než radostí.

Štír

Partner vás má opravdu rád. Pochopil, že vám jen jeho láska k životu nestačí. Rozhodl se, že vám poskytne všechno, co ke své spokojenosti potřebujete.

Střelec

Práce je až nad hlavu, ale to je to poslední, co vám vadí. Do toho, co děláte, vám nikdo nemluví, takže jste se světem po všech stránkách spokojení.

Kozoroh

Vymezte se vůči provokatérům. Není to váš obvyklý styl, ale tentokrát vám nic jiného nezbývá. Když jim ustoupíte, budete jim muset ustoupit už pokaždé.

Vodnář

Na to, že byste výhodně nakoupili vánoční kolekce, zapomeňte. Domů byste je sice donesli, ale než byste je pověsili na stromeček, rodina by je snědla.

Ryby

Luna v Býku vás vybízí ke komunikaci. Využijte šance a ještě jednou otevřete téma, které bylo dosud mezi vámi a partnerem jenom zdrojem hádek.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA