Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 82. den (24.3.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nabídky na nejrůznější možnosti úspor a výdělků, které přijdou, odmítejte. Zvlášť stroze se chovejte k prodejcům energií, kteří u vás zazvoní.

Býk

Když se do vás někdo zamiluje, berte to jako něco, co se stává. Oficiálnímu partnerovi o tom nevyprávějte. Je tolerantní, ale toto by asi nevydýchal.

Blíženci

Ozbrojte se diářem a začněte s partnerem přemýšlet nad rozdělením povinností. Bude to náročné, ale nakonec to zvládnete tak, abyste byli oba spokojení.

Rak

Tomu, co se odpoledne dozvíte, raději moc nevěřte. Zní to sice dobře, ale novinky, které přinese konjunkce Merkura s Neptunem, pravdivé nebývají.

Lev

Bedlivě hlídejte všechno, co se týká peněz. V informacích o financích nesmíte věřit ani lidem, které znáte dlouho a o kterých víte skoro všechno.

Panna

Problém je ve fantazii vašeho partnera. To, co vám povídá, pravda být může, ale nemusí. Uvědomte si to dřív, než uvěříte všemu, co vám povídá.

Váhy

Rodinné akce si moc neužijete. Všichni mluví o tom, co byste měli dělat nebo co se udělat musí. Budete mít dojem, že vás už jen z těch řečí bolí ruce...

Štír

Pokud chcete někoho okouzlit, máte pole působnosti volné. Při konjunkci Merkura s Neptunem se sice může snažit, ale odolat vám přesto nedokáže.

Střelec

Každou volnou chvíli, kterou pro sebe dnes získáte, berte jako dar z nebes. Konečně budete mít čas, abyste se zamysleli nad sebou i nad svým životem.

Kozoroh

Odpolední konjunkce mezi Merkurem a Neptunem vás nebývale rozpovídá. Vaši blízcí budou nevěřícně pozorovat, jak bavíte celou velkou společnost.

Vodnář

Hlavně večer si dávejte pozor na nákupy. Ty, které uskutečníte na internetu, vypadají velice výhodně, ale stejně za ně utratíte víc, než je zdrávo.

Ryby

Dostanete zprávu, která vám zásadně vylepší náladu. Vyhráno sice nemáte, ale to vám nevadí. Víte, že jste na správné cestě a těšíte se na další dny.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA