Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 73. den (15.3.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opět se ukáže, že nečekané a nepřipravované akce jsou ty nejlepší. Když na nějaké takové odpoledne skončíte, vrátíte se domů později, než jste čekali.

Býk

Konec týdne je proběhne rychle a v pohodě. Cestou z práce si dokonce najdete čas na kamarády, které jste už hodně dlouho neviděli. Bude to vynikající!

Blíženci

Chyby můžete dělat, ale přiznávat se k nim nemusíte. Není to ani potřeba. Toho, že jste něco neudělali tak akorát, si kromě vás nikdo jiný nevšimne.

Rak

Opět se ukáže, že doma není nikdo prorokem. Když něco navrhnete, bude každý ohrnovat nos. Když s tím ale přijde někdo jiný, budou upřímně nadšení!

Lev

Nápady, které máte ohledně vylepšení své majetkové situace, si zaslouží další propracování. Dobře si je zapamatujte a ještě lépe si je promyslete!

Panna

V práci se klidně pohádejte. Bude to podstatně lepší, než kdybyste se rozhodli nechat bez komentářů i to, co je potřeba probrat a taky zhodnotit.

Váhy

Mluvit budou i lidé, kteří obvykle ke všemu, co se děje, mlčí. Poslouchejte, co vám říkají. Je to podstatně důležitější, než to na první pohled vypadá.

Štír

Bez obav a strachu se pusťte i do toho, co se vám dosud zdálo těžké až nezvládnutelné. S údivem zjistíte, že je to daleko snazší, než jste si mysleli.

Střelec

Z práce se dostanete podstatně dřív, než jste čekali. Odpadne vám jedna protivná povinnost. Navíc se najde kolega, jenž se nabídne, že vás domů odveze.

Kozoroh

Nemoc vašeho nadřízeného přijde v pravou chvíli. Nebude vám mluvit do práce a vy budete mít konečně čas, abyste alespoň něco v klidu udělali.

Vodnář

Jednání partnerových příbuzných se vám nelíbí, ale vy byste si to přesto měli nechat pro sebe. Na váš názor se vás nikdo neptá a není na něj zvědavý.

Ryby

To, že se miláček s někým pohádá, berte jako něco, co se vás netýká a co řešit nesmíte. Jakýkoli zásah z vaší strany by byl vyloženě kontraproduktivní.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA