Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 165. den (15.6.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pocit, že něčemu vůbec nerozumíte, si nepřipouštějte. Problém není ve vás, ale ve člověku, který vám daný problém vysvětluje zbytečně komplikovaně.

Býk

O tom, den dopadne, si rozhodujete sami. Když se však rozhodnete, že se necháte okouzlit, riskujete stav, kdy svůj život změníte totálně od základů.

Blíženci

Hlavní náplní dne je soupeření s vaším partnerem. I když si oba uvědomujete, že jednáte skoro až dětinsky, na způsob vašeho jednání to vliv mít nebude.

Rak

Odpoledne počítejte s překvapeními, která vám přinese Luna ve Střelci. Pokud jste si mysleli, že večer strávíte v klidu doma, zjistíte, že je to omyl.

Lev

Člověka, který má dojem, že si k vám může dovolit víc, než je přijatelné, hned mu to zarazte. Jakmile mu to projde jednou, už ho nezastavíte.

Panna

Na jakoukoli akci si vezměte víc peněz, než jste měli původně v úmyslu. Zvláště na poutích zjistíte, že všechno je daleko dražší, než jste počítali.

Váhy

Před polednem, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru komunikace, čekejte spoustu telefonátů. Kamarádi pořádají party a opravdu vás tam chtějí mít.

Štír

Před polednem, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru majetku, přijdou zajímavé šance. O nabídce na výhodnou letní brigádu alespoň přemýšlejte!

Střelec

Rozhodnutí svých rodičů a starších příbuzných berte vážně. Můžete se jim je sice snažit rozmlouvat, ale rychle zjistíte, že to celkem nemá cenu.

Kozoroh

Odpoledne si musíte udělat čas na kamaráda, který má opravdu zásadní problémy. Naštěstí máte partnera, který to pochopí, a žárlit na něj nebude.

Vodnář

Všechno podstatné si nechte na odpoledne. Luna bude ve vašem sektoru přátel a postará se vám o pomoc z míst, odkud byste ji nikdy neočekávali.

Ryby

Hlavně si nemyslete, že musíte všechno dělat sami! Pokud jste pozvaní na party, klidně si sedněte a veškeré starosti o pohoštění nechat na hostitelích.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA