Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 173. den (23.6.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úvahy o tom, že byste si hledali lásku v cizině, jsou stále naléhavější. Přesto byste si měli uvědomit, že vaše nynější problémy ani cizina nevyřeší.

Býk

Silou vůle dokážete hodně, ale všechno přece jen ne. Možná bude lepší, když si přiznáte, že jsou věci, které přes veškerou snahu sami nezvládnete.

Blíženci

Když vám hostitelé při odchodu z odpolední party nabízejí výslužku, poděkujte. Kdybyste ji nevzali, urazili byste je tím víc, než si umíte představit.

Rak

Fungujete naprosto nezvykle. Zatímco ostatní Luna v Rybách zbytečně rozcitliví a zbaví aktivity, vás motivuje k práci. Berte to jako skvělou šanci!

Lev

Lidi, kteří vám radí, jak máte hospodařit a do čeho investovat, vyslechněte, ale neposlouchejte. Ohledně investic máte nápady podstatně lepší!

Panna

Vůbec se nepoznáváte! Pod vlivem opozice mezi Venuší a Jupiterem máte sklon zbytečně utrácet za něco, co byste jindy sami odmítli jako zbytečný výdaj.

Váhy

Jsou věci, v nichž byste si měli věřit víc, než jste si věřili dosud. Pochybnosti, které o svých kvalitách máte, jsou luxusem, co si nemůžete dovolit.

Štír

Ve svém partnerovi se nevyznáte. Vášnivě se rozčiluje kvůli naprostým nesmyslům, zatímco toho, co je opravdu důležité, si vlastně ani nezaregistruje.

Střelec

Dejte si pozor na to, co děláte z ryze citových důvodů. Byla by škoda, abyste si kvůli něčemu, co se vám nevrátí, do života vnesli zbytečné problémy.

Kozoroh

Na svého partnera si musíte udělat čas i v případě, kdybyste ho na nic jiného neměli. Nahlas vám sice nic neřekne, ale vaše jednání přesto ocení.

Vodnář

Nápady, které vás časně ráno vzbudí a vytáhnou z postele, jsou opravdu dokonalé. Zapomeňte na to, že je neděle, a co nejrychleji je uveďte do života!

Ryby

Lidé, kteří vás žádají o pomoc, to pravděpodobně vůbec nepotřebují. Kdybyste věci nazvali pravým jménem, museli byste říct, že jsou jednoduše líní.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA