Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 171. den (21.6.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se někdo zajímá o vaše názory, opravdu nepotřebuje, abyste mu lhali. Řekněte mu, co si myslíte, a pak ho nechte, aby si to přebral, jak jen umí.

Býk

Vstup Slunce do Raka vám vrátí sebedůvěru. Najednou pochopíte, že je zbytečné, abyste ustupovali tam, kde byste se měli zastavit a začít bojovat.

Blíženci

Luna ve Vodnáři zásadně uvolní atmosféru. Objektivně se sice nic nezměnilo, ale vy jste konečně přestali tím, co se děje, zbytečně stresovat.

Rak

Na člověka, který vám hází klacky pod nohy, se můžete leda tak usmát. I když to neměl v úmyslu, prozradil vám na sebe svým jednáním víc, než chtěl.

Lev

V práci se těšte na zmatek, ve kterém se nikdo nevyzná. Vy pak uděláte dobře, když se uchýlíte do ústraní a budete všechno jenom beze slova pozorovat.

Panna

Vstup Slunce do Raka vám vyloženě vylepší náladu. Večer konečně zjistíte, že se nepříjemnosti vyřešily, obavy se rozptýlily a vy můžete začít znovu.

Váhy

V práci se připravte na zmatky. Máte do nich sice tendenci vstoupit a vyřešit je, ale raději to nedělejte. Vaši snahu by kolegové nedokázali ocenit.

Štír

Stacionární Neptun ve vašem sektoru romantiky se projeví! Pokud se zamilujete, velice dobře víte, že je to velký průšvih, ale ovládnout se nedokážete.

Střelec

O člověku, který ve vašem partnerovi budí nadšení, se špatně nevyjadřujte. Máte zkušenosti a víte, že dříve nebo později odhalí svou povahu sám.

Kozoroh

Na sliby, které dnes padnou, moc nedejte. Díky stacionárnímu Neptunu znějí sice naprosto neodolatelně, ale se skutečností moc společného nemají.

Vodnář

Pod vlivem Slunce z Raka změníte svůj postoj k navrhovaným domácím změnám. Přiznáte, že vymalovat se opravdu musí, a taky slíbíte, že se toho ujmete.

Ryby

Stacionární Neptun ve vašem znamení vytváří atmosféru, ve které se nedokážete vyznat, i kdybyste opravdu moc chtěli. Nic nerozhodujte ani nepodepisujte!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA