Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 221. den (10.8.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na to, co se děje, se snažte reagovat s rozumem. Bude to podstatně lepší, než kdybyste se hádali kvůli něčemu, co je dané a co se stejně změnit nedá.

Býk

Klidně vsaďte na odpočinkový program. Mohli jste se sice těšit na to, co všechno zvládnete, ale pro vás i pro rodinu bude lepší pohoda a klid.

Blíženci

Přes den se věnujte povinnostem, ale večer si vyrazte za zábavou. Při trigonu mezi Lunou a Marsem se z vás bez problémů stane král či královna parketu.

Rak

Využijte poslední den, kdy je Merkur ve vašem znamení, a pořádně si s partnerem promluvte. Bude dost překvapený, protože od vás takovou odvahu nečekal.

Lev

Doma neseďte! Čím víc budete mezi lidmi, tím víc nových zajímavých známých potkáte a tím budete spokojenější. Navíc přijdou i nečekané zážitky!

Panna

Než se rozčilíte, přemýšlejte, zda partner za to, co mu vytýkáte, opravdu může. Pokud usoudíte, že ne, klidně couvněte a za všechno se mu omluvte.

Váhy

Než se rozhodnete, že nikam nepůjdete, protože se vám nechce, přemýšlejte. Využijte dne, kdy máte šanci v klidu zařídit spoustu důležitých věcí!

Štír

Partnera musíte pochválit. V kritické situaci se zachová tak, abyste na něj mohli být plným právem pyšní. Jste opravdu rádi, že ho vedle sebe máte.

Střelec

Všechny společenské akce, na které vyrazíte, dopadnou skvěle. Navíc se můžete těšit na seznámení se spoustou nových a velice zajímavých lidí!

Kozoroh

Dělejte jen to, co dělat opravdu chcete. Doby, kdy jste žili jen proto, abyste dělali radost ostatním, jsou za vámi a vy o jejich návrat nestojíte.

Vodnář

Postřehy partnerových příbuzných vás už rozčilují. Chápete, že mají svůj názor na všechno, co se děje, ale nechápete, proč ho sdělují právě vám.

Ryby

Hlavně se zbytečně nepodceňujte! Když se zamyslíte nad svými limity, zjistíte, že jsou dál, než jste si mysleli. Jste prostě po všech stránkách lepší!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA