Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 279. den (7.10.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Než se rozhodnete, že začnete jinak, přemýšlejte, zda je to opravdu potřeba. Pokud by s sebou váš nápad přinesl střety s autoritami, raději ho vzdejte.

Býk

Opozice mezi Merkurem a Uranem je opravdu náročná. I tak rozvážný člověk jako vy má tendenci mluvit víc, než je zdrávo, a pak se divit, co z toho je.

Blíženci

Při Luně ve Vodnáři je vám vyloženě dobře. Můžete bez obav plánovat svůj další život a těšit se na všechna příjemná překvapení, která vám den přinese.

Rak

Opravdu nemusíte všechno dělat sami! Když se někdo nabízí, že vám pomůže, klidně se mu svěřte. Uvidíte, že zvládne daleko víc, než byste zvládli vy!

Lev

I když si slibujete, že už nebudete utrácet za nesmysly, je všechno jinak. Dejte si jen pozor, abyste neutráceli peníze, které opravdu nemáte.

Panna

Čím tvrdohlavěji se projevujete, tím větší je šance na úspěch. Dozvíte se, že se s vámi nedá mluvit, ale vaše přání se budou plnit přímo bleskově!

Váhy

S partnerem si poskytujete záviděníhodnou inspiraci. Navíc můžete čekat vrácení dluhu, který byl tak starý, že jste ho už oba raději odepsali.

Štír

Při opozici mezi Merkurem a Uranem máte sklon mluvit podstatně víc, než je potřeba, a podstatně dřív, než si to pořádně rozmyslíte. Pozor na to!

Střelec

Zatímco si dopoledne dokážete vyjednat i to, co dosud nešlo, odpoledne si dávejte pozor. Hrozí, že tlak na své okolí přeženete a o výhody tak přijdete.

Kozoroh

Pocit, že toho máte až nad hlavu, kupodivu pomine. Práce sice zůstane ve stejném objemu, ale vy se rozhodnete, že ji přestanete brát zbytečně vážně.

Vodnář

Pocit, že nestíháte zdaleka tak, jak byste chtěli, konečně zmizel. Dnes můžete být na to, co jste zvládli a dokázali, být opravdu upřímně pyšní.

Ryby

Než se rozhodnete, že něco změníte, přemýšlejte. Možná pochopíte, že to staré není ještě tak úplně špatné, takže není potřeba změna, ale oprava.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA