Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 318. den (15.11.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Večer, kdy je Luna v Raku, na vás zaútočí děti. Chtějí, abyste je mimo program pustili na nějakou akci. Budou tak přesvědčivě, že nakonec povolíte.

Býk

Luna v Býku se vám postará o klidný a vyrovnaný rodinný večer. Berte to jako odměnu za týden, kdy jste se kvůli práci neměli čas ani nadechnout.

Blíženci

Pocit, že byste se měli intenzivněji starat o své zdraví, je vyloženě na místě. Přiznejte si, že vaše regenerace není už tak rychlá, jako byla dřív...

Rak

Pro miláčka jste ti nejlepší partneři, pro děti nejlepšími rodiči. Není tedy divu, že se večer nikomu nikam nechce a všichni zůstanou doma.

Lev

Je potřeba, abyste se s partnerem domluvili na večerním programu. Buď půjdete každý jinam, nebo se rozhodnete, že si hodíte korunou.

Panna

Když vás někdo zklame, nechejte to bez komentáře. To, že jste si to velice dobře zapamatovali, mu říkat nemusíte. Stačí, když to víte vy sami...

Váhy

Když nad sebou ztratíte kontrolu, je to problém. Hrozí, že se naštvete tak, že nahlas řeknete to, co mělo zůstat tajemstvím a o čem jste neměli vědět.

Štír

Všechno důležité nechte na večer. Luna bude v Raku a váš miláček v náladě, kdy vás bude poslouchat. Navíc bude o vašich slovech soustředěně přemýšlet.

Střelec

Lidí, kteří vám závidí vyrovnaný partnerský život, je víc, než je zdrávo. To, že se vás a partnera snaží rozhádat, je z jejich strany už jen logické.

Kozoroh

Luna, která se odpoledne dostává do vašeho partnerského sektoru, vás nutí ke změně jednání. Nepřemýšlejte nad sebou, ale nad tím, co potěší partnera.

Vodnář

Pro jistotu toho víc nakupte a taky i víc uvařte. Večer, kdy se Luna dostane do Raka, zůstanou doma i ti, kteří páteční večer doma obvykle netráví.

Ryby

Pozvání do společnosti zdvořile odmítněte. Nebudete mít čas. Večer, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru romantiky, budete mít s miláčkem jiný program!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA