Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 362. den (29.12.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Do Kozoroha se dostává Merkur a nutí vás, abyste přemýšleli nad budoucností. Opravdu jste si jistí, že chcete všechno nechat tak, jak to je?

Býk

Vstup Merkura do Kozoroha vás vyloženě inspiruje. Konečně pochopíte nejen to, co chcete ve svém životě změnit, ale napadne vás i způsob, jak to udělat.

Blíženci

Velice blahodárně na vás působí časně ranní vstup Merkura do Kozoroha. Konečně pochopíte, že se s partnerem nemáte hádat, ale že máte spolupracovat.

Rak

Miláček je plný aktivity. Vůbec nechápe, že toho máte v poslední době až nad hlavu a že toužíte jenom po chvíli pohody a ničím nerušeného klidu.

Lev

Plány, které jste si dosud hýčkali a přemýšleli o nich o samotě, musíte probrat s miláčkem. To, co vám řekne, berte vážně. Jeho zdravý rozum funguje!

Panna

Vstup Merkura do Kozoroha vás zbavuje ostychu. Konečně pochopíte, že to, co si sami nevyjednáte a následně neprosadíte, prostě mít nebudete...

Váhy

Kritiku, kterou na svou adresu uslyšíte, si neberte osobně. Vnímejte ji jako důkaz toho, že dotyčný opravdu nemá co dělat a proto mluví a mluví.

Štír

Vstup Merkura do Kozoroha vás donutí, abyste přemýšleli, jak a na čem by se dalo ušetřit. Přemýšlejte však sami. Rodina vašimi nápady nadšená nebude.

Střelec

Než se rozhodnete, že si budete něco opravdu hodně přát, dobře si to rozmyslete. Nezapomeňte, že se přání občas plní jinak, než jste si představovali.

Kozoroh

Hlavně si nenechejte namluvit, že na něco nemáte věk. Tím, že celou záležitost odložíte, nic nevyřešíte. Nejvýše ztratíte odvahu a celou akci vzdáte.

Vodnář

Merkur, který vstupuje do Kozoroha, vás nutí, abyste uvažovali nad dopadem každého svého slova. Čím budete v řeči opatrnější, tím to bude lepší.

Ryby

Vstup Merkura do Kozoroha vám zásadně usnadní život. Konečně se nemusíte bát, že ve společnosti začnete mluvit o něčem, o čem jste měli pomlčet.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA