Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 27. den (28.1.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Máte štěstí na neobyčejně výhodné nákupy. Dejte si jen pozor, abyste nekoupili něco, co bude v první řadě vyžadovat velké investice do různých oprav.

Býk

Mezi vámi a vašimi kamarády nesmí vzniknout žádné nedorozumění. Jakmile ucítíte, že by se něco takového mohlo stát, musíte tomu energicky zabránit.

Blíženci

Pozor si dávejte na lidi, kteří ostatními rádi manipulují. Dosud jste na jejich triky nenaletěli, ale to ještě neznamená, že se o to nepokusí znovu.

Rak

Úvahy o tom, co budete dělat v létě, jsou naprosto na místě. Než si s miláčkem vyberete místo, na které se chcete podívat, zabere to spoustu času!

Lev

Upozornění svého nadřízeného berte vážně. Když vám je sděluje, může se usmívat, ale vy si uvědomujete, že je to úsměv predátora, který vidí kořist.

Panna

Na lidi, kteří se vám pokusí vnutit své názory, se upřímně naštvete. Klidně jim řeknete, že máte svou hlavu a že se bez problémů rozhodnete sami.

Váhy

V práci vás čekají zajímavé změny. Vy si ale musíte zachovat chladnou hlavu. Znáte život a víte, že nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

Štír

Svého partnera sice milujete, ale to ještě neznamená, že vás nemůže pořádně naštvat. Pokud se o to pokusí ráno, budete se vzteky klepat ještě večer!

Střelec

Lidé, kteří se rozhodnou, že vás přimějí k něčemu, co se vám dělat nechce, to snadné nemají. Dokážete se vzepřít a jejich tlaku bez problémů odolat.

Kozoroh

Velké pochopení dnes od lidí nečekejte. I ti nejrozumnější mají sklon pochopit to, co jim říkáte, špatně, a pak se s vámi o vašich názorech hádat.

Vodnář

Váš partner patří k lidem, kteří mají ve všem jasno. Se svými pochybnostmi se mu raději nesvěřujte. Vůbec by nepochopil, o čem to vlastně mluvíte.

Ryby

Jde o den, kdy musíte vsadit na opatrnost. V poledne, kdy jste pod vlivem kvadratury Marse s Neptunem, vám hrozí bolestivé a hlavně zbytečné úrazy!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA