Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 45. den (15.2.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pozvánku na ples, který probíhá už dnes večer, klidně přijměte. Litovat rozhodně nebudete. Opět se ukáže, že nejlepší akce jsou ty totálně neplánované.

Býk

Svůj denní program budete muset trochu omezit. Pozor si dávejte zejména při sportu. Opravdu nemusíte zvládnout všechno, co vám partner naplánoval.

Blíženci

Když něco opravdu nechcete zapomenout, musíte si to zapsat. Možná by bylo dobré, abyste si v počítači udělali zvláštní soubor a poznamenali si to tam.

Rak

Veškeré rodinné akce proběhnou naprosto skvěle. Dokonce získáte pochvalu za to, jak vychováváte děti. Jindy byste se radovali, ale teď je vám to jedno...

Lev

Spory, ke kterým mezi vámi a partnerem dojde, mohou proběhnout daleko ostřeji, než je rozumné. Nesnažte se je prohlubovat, ale naopak je mírněte.

Panna

Mluvte tak, aby bylo každému hned jasné, co svými slovy myslíte! Nedorozumění, které se mezi vás dnes ráno dostane, vám spolehlivě otráví celý víkend!

Váhy

Na celodenní pobyt v nákupním centru vás nikdo nenaláká. Na to, abyste načerpali nutné síly, potřebujete hodně čerstvého vzduchu a ještě více pohybu!

Štír

Luna ve vašem znamení je harmonická a vy v naprosté pohodě. Navíc se můžete těšit na obnovení kontaktů s lidmi, které jste už hodně dlouho neviděli.

Střelec

Pozornost věnujte tomu, co vám napovídá intuice. Když vás před někým nebo něčím varuje, měli byste jí nejen naslouchat, ale taky o ní přemýšlet.

Kozoroh

I vy se v lásce dokážete rozhodnout rychle a bez váhání! Rozhodnutí, která dnes v tomto směru učiníte, jsou navíc správná a vy jich nebudete litovat.

Vodnář

Rodinná pohoda je ve vašich rukou. Zejména na oslavách musíte dohlédnout, aby se mluvilo jen o příjemných věcech. O penězích raději nehovořte!

Ryby

To, že se vám dosud něco nedařilo, vás nesmí zbavit sebedůvěry. Dnes odpoledne se situace od základů změní. Konečně se dočkáte vytouženého úspěchu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA