Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 48. den (18.2.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vaše nadšení pro všechno nové je nakažlivé a neodolatelné! O tom, že je potřeba začít znovu, přesvědčíte nejen partnera, ale i spoustu ostatních lidí.

Býk

Nápady, s nimiž přijdou kamarádi, patří k těm opravdu dobrým. Pokud je uvedete do života, ušetříte tím nejen peníze, ale i energii a hlavně čas.

Blíženci

Než se rozhodnete, že se začnete s partnerem hádat, dobře si to rozmyslete. To, že ze souboje vyjdete alespoň vyrovnaně, není totiž ani trochu jisté.

Rak

To, do čeho se vám nechce, klidně přehoďte na partnera. Ujme se toho s překvapivou chutí. Vám pak bude stačit, když ho nakonec náležitě pochválíte.

Lev

Ve vztazích raději neriskujte! To, ž e máte ctitele, je to poslední, co by se měl váš partner dozvědět. Od rodiny si ho držte nejdál, co to jde!

Panna

Se vším důležitým počkejte na odpoledne. Luna bude v Kozorohu a vám se najednou začne skvěle dařit i v tom, s čím jste dosud měli jenom potíže.

Váhy

To, že se vám zejména večer do ničeho nechce, je přirozené. Pokud byste se však překonali natolik, že byste se přesto pustili do akce, čekejte úspěch.

Štír

Zejména dopoledne jsou mezilidské vztahy pod silným tlakem. To, že se dokážete s lidmi normálně bavit a nepohádáte se, je to z vaší strany velký výkon.

Střelec

V práci přijde na kontrolu. Potíž bude v tom, že vaší práci nerozumí a neví, co kontrolovat. Vy se navíc musíte tvářit, jako byste ji brali vážně.

Kozoroh

Než partnerovi vysvětlíte, co po něm vlastně chcete, usoudíte, že bude lepší, když si to uděláte sami. Nezdá se vám, že si to právě tak představoval?

Vodnář

O večerní program se vám postarají přátelé. Dopoledne zavolají a vy se dozvíte, že se koná akce., o niž jste nevěděli, ale na který být prostě musíte.

Ryby

Vsaďte na svou sebedůvěru. Všechno, co děláte, musíte světu představit tak, aby bez dalšího vysvětlování pochopil, že lépe se to opravdu dělat nedá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA