Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 84. den (25.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opravdu nemusíte plnit každé přání, s nímž vaši bližní přijdou. Dnes uděláte naopak dobře, když se zaměříte jen na to, co chcete a potřebujete vy.

Býk

Snažte se vzpomenout na to, co se vám zdálo. Poselství vašich snů není sice jednoznačné, ale přesto bude dobré, když se nad ním zamyslíte.

Blíženci

Luna v Beranu vás nutí k fyzické aktivitě. Obvykle sice po sportu nijak zvlášť netoužíte, ale teď si říkáte, že to vlastně vůbec není špatná zábava.

Rak

Miláček se rozhoduje způsobem, který vás vyloženě rozčiluje. Když po něm chcete, aby vám k tomu něco rozumného řekl, nedostanete z něj ani slovo.

Lev

Vaše nápady patří k těm opravdu geniálním. Právě proto byste se jimi neměli chlubit na veřejnosti. Když si je necháte pro sebe, bude to lepší.

Panna

Motivy jednání člověka, který se k vám zachoval nevhodně, raději neřešte. Když o něm začnete přemýšlet, hrozí, že ho zároveň začnete i omlouvat.

Váhy

Čas, který věnujete sobě a řešení svých osobních záležitostí, není v žádném případě ztracený. Musíte je vyřešit už proto, abyste pak mohli jít dál.

Štír

Jde o den, který byste měli věnovat sobě a svému partnerovi. Je potřeba, aby konečně pochopil, že je pro vás na světě opravdu tím nejdůležitějším.

Střelec

Když se rozhodnete, že někomu pomůžete, udělejte to bez váhání. S partnerem to však neprobírejte. Mohl by se snažit, ale vaše důvody by nepochopil.

Kozoroh

Pozor si dávejte při nákupu šperků, módních doplňků a drahého oblečení. To, co si vyberete, je sice módní, ale vy se v tom nebudete cítit dobře.

Vodnář

Oběhněte místa, kde potřebujete něco vyřídit. K vašemu překvapení tam nikdo nebude. Všechno, co potřebujete projednat, zvládnete bleskově.

Ryby

Jsou věci, ke kterým byste se neměli nahlas vyjadřovat. Vaše slova působí jako rozbuška, která odpálí něco, co už potom zastavit nedokážete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA