Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 81. den (22.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Saturn, který se časně ráno dostává do Vodnáře, vám zásadně vylepší náladu. Konečně přestanete myslet jen na práci, a začněte uvažovat o zábavě.

Býk

Když odložíte své obvyklé promyšlené a do posledního bodu rozplánované jednání, bude to jen dobře. Dnes klidně vsaďte na intuici a improvizaci!

Blíženci

Nepouštějte se do věcí, do kterých se vám nechce. Bude daleko lepší, když budete odpočívat a věnovat se něčemu jinému, než je to, co obvykle děláte.

Rak

Vstup Saturna do Vodnáře vám dělá vyloženě dobře. Miláček se konečně přestane tvářit jako autorita a začne se k vám chovat jako rovnocenný partner.

Lev

Když vám partner něco rozmlouvá s tím, že je to neúměrné riziko, má patrně pravdu. Zkuste ho nejdříve vyslechnout a pak nad jeho slovy i přemýšlet!

Panna

Sextil mezi Merkurem a Uranem je pro vás naprosto skvělý. Pod jeho vlivem se sice chováte daleko rozhodněji, než jindy, ale právě to vám velice svědčí.

Váhy

Všechny chyby napravujete sice až na poslední chvíli, ale velice dobře se vám to podaří. Následně si už po několikáté slíbíte, že to byla naposledy.

Štír

Saturn, který se dnes dostává do vašeho sektoru rodiny, vám poněkud zvýší výdaje. Musíte zkonstatovat, že rodina je náročnější, než se dosud zdálo.

Střelec

Zkuste si poprvé vyrazit na kolech. S údivem zjistíte, že váš fyzický stav přes zimu neutrpěl zdaleka tolik, jak jste se obávali. Jste v plné síle!

Kozoroh

To, že Saturn opustí vaše znamení, vyloženě uvítáte. Přestanete mít pocit, že máte za všechno, co se děje, odpovědnost, a konečně si začnete užívat.

Vodnář

Miláček sice tvrdí, že vám neustoupí, ale vy se můžete jen smát. Víte, že z vaší strany stačí jen trocha taktiky, aby dělal přesně to, co si přejete.

Ryby

Sextil mezi Merkurem a Uranem vám dodá odvahu. Když se dostanete do krizové situace, dokážete své stanovisko nejen zdůvodnit, ale i obhájit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA