Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 74. den (15.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

V tom, co děláte, máte plnou svobodu. Ať se rozhodnete pro cokoli, čeká vás úspěch. Musíte se jen překonat a rozhodnout se, že učiníte první krok.

Býk

Je potřeba, abyste se soustředili na to, co děláte. Při Luně ve velkorysém Střelci hrozí, že se budete soustředit na deset věci a budete dělat chyby.

Blíženci

Partnerovy řeči vážně neberte. To, co říká, vás má jenom vyprovokovat k výrokům, kterých byste vy později litovali, a on je mohl proti vám použít.

Rak

Díky Luně ve Střelci nevíte, kde vám hlava stojí. Navíc vám děti sdělí, že vás zapomněly upozornit na akci, kam mají jít a kam je musíte doprovodit.

Lev

Dělejte jen to, co vám přináší radost a co vás opravdu baví. Všechno jiné berte jako zbytečnou ztrátu času, na kterou je tak krásné neděle škoda.

Panna

Nerozčilujete se, protože jste pochopili, že to nemá cenu. Když si ale někdo z vašich blízkých nabije nos proto, že vás neposlouchal, bude vám ho líto.

Váhy

Luna ve Střelci vás rozpovídá. Večer byste si ale měli dávat pozor, abyste na sebe v návalu upřímnosti neprozradili něco, co mělo zůstat tajemstvím.

Štír

Večer si dávejte pozor na zbytečné utrácení. Na to, abyste jím udělali dojem na člověka, na němž vám vlastně ani tak moc nezáleží, je jich škoda.

Střelec

Řešíte věci, které byste vůbec nemuseli brát vážně. Vy si to sice uvědomujete, ale když nastane kritická chvíle, přesto se ke klidu nepřinutíte.

Kozoroh

Večer si dávejte pozor na lidi, kteří se tváří až moc upřímně a velmi soustředěně vás přesvědčují o své pravdě. Jejich spolehlivost může být pochybná.

Vodnář

S kamarády to není snadné. Mají pocit, že si jedete výhradně po svém a na ně nemáte čas. Vy jim marně vysvětlujete, že to momentálně jinak nejde.

Ryby

Na výchovné řeči, které povedete s dětmi, si dejte pozor. Večer by se klidně mohlo stát, že byste udělali právě to, co jste jim ráno rozmlouvali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA