Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 87. den (28.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Plány, které jste na dnešek měli, musíte přehodnotit. Váš miláček přijde s nápadem, jenž je sice náročný, ale který musíte vyhodnotit jako vynikající.

Býk

Čeká vás víkend plný dobrých nápadů a vynikajících akcí. Na některé můžete jít spolu s rodinou, ale na ty, které se týkají zahrady, vyrazte sami.

Blíženci

Jde o den, kdy byste měli řešit spíše praktické záležitosti. Veškeré jiné aktivity byste posléze museli vyhodnotit jako zbytečnou ztrátu energie a času.

Rak

Svým dětem děláte buď doprovod nebo taxikáře. Nijak vám to ale nevadí. Seznámíte se s rodiči jejich kamarádů a budete se s nimi docela dobře bavit.

Lev

Partner je pohodlný a nikam se mu nechce. Pokud si chcete užívat sport nebo nějakou jinou fyzickou aktivitu, musíte se jí věnovat jen vy sami.

Panna

Trigon mezi Venuší a Jupiterem se vám postará jak o lásku, tak o peníze. A protože patříte k těm opravdu šťastným, dopřeje vám rovnou oboje!

Váhy

Hned ráno vyrazte do hobby marketu! Za velice příznivou cenu tam získáte rostliny, které vám zkrášli zahradu. Navíc porostou opravdu skvěle!

Štír

Vyberte si to, o čem chcete s rodiči mluvit. Nejde o to, že byste před nimi něco tajili, ale o to, že nechcete, aby si dělali zbytečné starosti.

Střelec

Když vám někdo nabízí pomoc a podporu, neříkejte, že nic takového nepotřebujete. Je zbytečné, abyste sami dělali to, co za vás může udělat někdo jiný.

Kozoroh

Trigon mezi Venuší a Jupiterem vytváří spoustu nečekaných šťastných náhod. I když obvykle nesázíte, dnes byste v tomto směru mohli něco udělat.

Vodnář

Luna v Býku vás vyloženě brzdí. I když jste byli přesvědčení, že něco rozseknete a definitivně to vyřešíte, ráno se rozhodnete, že to ještě počká.

Ryby

Partner pro vás udělá víc, než jste si dokázali představit. Opět se přesvědčíte, že o své lásce sice nemluví, ale že ji velice hluboce cítí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA